To je to što me zanima!

Nije mu to prvi put: Knowles se u SAD-u potukao s puncem?!

U vrijeme kad je bio zvijezda košarkaške momčadi sveučilišta Louisville Preston Knowles završio je na policiji jer je šakom u lice udario očuha svoje djevojke tijekom svađe zbog - četke za kosu...
Vidi originalni članak

Skandal na Gripama, u kojem su glavni akteri bili zadarski razigravač Preston Knowles i Splitovo krilo Pavle Marčinković, izazvao je zgražanje najvećeg dijela hrvatske sportske javnosti. Ne samo da su ga uživo vidjeli gledatelji na Gripama, nego i ljubitelji košarke na TV ekranima. Način na koji je došlo do incidenta te Knowlesov nokaut mladog Mate Kalajžića primjereniji su MMA ringovima nego košarkaškim parketima.

VELIKA TUČNJAVA NA KOŠARCI Zadrov Amerikanac nokautirao igrača Splita! Nastao je kaos...

I ma koliko netko za Knowlesa pokušao pronaći opravdanje kako je trk Mate Kalajžića protumačio kao napad te ga odalamio šakom u bradu, nitko normalan u to ne može povjerovati. Vjerojatno ni sam Knowles kojem ovo nije prvi, vjerojatno ni zadnji, incident, a najbizarniji mu se dogodio u sveučilišnim danima, kada se potukao s očuhom svoje tadašnje djevojke zbog četke za kosu?!

Bilo je to 2010. godine u vrijeme kada je Knowles bio zvijezda sveučilišta Louisville. I tada je, pogađate, Knowles tvrdio da je očuha svoje djevojke udario u samoobrani.

- Sve je počelo zbog četke za kosu, posvađali su se, a onda su poletjele i šake - rekao je detektiv Scotty McGaha.

VIDEO Top 5 košarkaških tučnjava: Lomili se nosevi i dizale tužbe

Knowles se tada najprije posvađao sa svojom djevojkom, u svađu se uključio očuh, a Knowles se i tada, kao i jučer, osjetio napadnutim. Nakon svega zvijezda Louisvillea je suspendirana u sveučilišnoj momčadi, a pomagao je i u skloništu za beskućnike koje ga je, rekao je, osvijestilo. Nakon incidenta i odrađene 'kazne' dobio je novu priliku trenera Ricka Pitina.

- Bio sam na svojevrsnom putu samouništenja, no sad se osjećam kao potpuno novi čovjek, promijenio sam se - rekao je 2010. Knowles.

Pogledamo li jučerašnji incident, promjena očito nije odrađena do kraja....

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 19.03.2018.

    trebalo je kaznit ga da ne igra više u ligi ,,ne znam zbog čega udarati nekoga ako vodiš 22 razlike

  • abava 19.03.2018.

    Posve nepotrebno. Da je rezultat bio tijesan, još bih i mogao razumjeti nervozu. Ovako su trebali odigrati kako su igrali poslije incidenta - da vrijeme prođe. Nije mi ni na kraj pameti amnestrati Knowlesa, kriv je ponio se krajnje nesportski i treba biti sankcioniran. Međutim, po meni je glavni krivac Marčinković, bez obzira što upravo njegovu nervozu mogu razumjeti. Prije desetak godina trojac talenata, Šarlija, Prostran i Marčinković , bili su označeni kao oni koji će vratiti Zadru staru slavu. Sva trojica su otišla a da pravu priliku nisu ni dobili, jer su morali igrati stranci, od kojih su neki bili relativno dobri, a drugi nikakvi.Šarlija i Prostran su po nekakvim osrednjim europskim klubovima, pavle se potuca po Hrvatskoj pokušavajući preživjeti. Mogu zamisliti koliko je želio osvetiti se Zadru i njegovim strancima, htio je pobjedu po svaku cijenu, dao dobru partiju, ali nije išlo. Pukao.

  • BOGOLJUB ATEJISTA 19.03.2018.

    Neka si ga prestone. Steta sto nisi i onog provokatora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare