To je to što me zanima!

Nikaragvanci zvali prostitutke da ih tješe! 'Pa zabavljamo se'

Izbornika Henryja Duartea na 'gostovanje' prostitutki u sobama igrača upozorilo je hotelsko osoblje. Kad je otišao provjeriti igrači su se čudili u čemu je uopće problem
Vidi originalni članak

Na Jamajki se igra Gold Cup, nogometno prvenstvo Sjeverne i centralne Amerike. Sudjeluje 16 momčadi podijeljenih u četiri skupine, favoriti su Meksiko, SAD, Jamajka i Kostarika, a u središtu pažnje je Nikaragva.

Dok im u državi traju demonstracije protiv predsjednika Daniela Ortege, nogometaši koje vodi izbornik Henry Duarte u prvoj su utakmici popili četiri komada od Kostarike pa se probali utješiti švercanjem prostitutki u sobe.

Duarteu je pažnju na neželjene gošće skrenulo osoblje hotela koje ih je primijetilo na snimkama sigurnosnih kamera preko kojih se nadzire hodnike u cijelom hotelu.

- Ljudi iz noćne hotelske smjene probudili su me u jedan ujutro. Kad sam pokucao na vrata sobe Carlosa Montenegra otvorila mi je jedna od njegovih gošći i rekla da je sve pod kontrolom. Ušao sam u sobu, a igrač me uvjeravao kako se samo malo zabavlja i da ne vidi u čemu je problem. Slično priču čuo sam i od Carlosa Chavarrie - objašnjavao je izbornik pred TV kamerama.

- Marlon Lopez me pustio u sobu, a kada sam ušao iz kupatila je izašla njegova gošća i ljubazno me pozdravila. Tad je već bilo dva iza ponoći. I njemu i ostalo dvojici sam rekao isto: "Dečki, opustite se. Nitko vam ne može zabraniti da se zabavljate kako god vam volja. Ako želite, nastavite pa se naspavajte koliko vam treba, a kad se probudite pakirajte svoje stvari i mičite se iz hotela. Više niste članovi ove reprezentacije".

Duarte je, kaže, i šokiran i razočaran.

- Chavarria ima 25, Lopez 26, a Montenegro 28 godina. Nisu više klinci koji se tek trebaju naučiti profesionalizmu i odgovornosti nego su, ili bi bar trebali biti, odrasli ljudi, formirane osobe. Ništa, nastavljamo bez njih. Do kraja prvenstva bit ćemo sa 20 igrača u kadru - zaključio je izbornik.

Sa Nikaragvom u skupini su Kostarika, Haiti i Bermuda. Slijedeću utakmicu momčad Henryja Duartea igra u petak protiv Haitija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 2 x general 19.06.2019.

    bravo dečki, to je ljepota sporta kad se relaksiraš kak treba ( samo hrabro naprijed pa makar izgubili )

  • 19.06.2019.

    Dečki prcaju...u čemu je problem???

  • hrgonus 19.06.2019.

    Ovi radnici u hotelu bili ljubomorni pa išli odmah drukat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare