Obavijesti

Sport

Komentari 4

Nikaragvanci zvali prostitutke da ih tješe! 'Pa zabavljamo se'

Nikaragvanci zvali prostitutke da ih tješe! 'Pa zabavljamo se'
1

Izbornika Henryja Duartea na 'gostovanje' prostitutki u sobama igrača upozorilo je hotelsko osoblje. Kad je otišao provjeriti igrači su se čudili u čemu je uopće problem

VIDEO

Na Jamajki se igra Gold Cup, nogometno prvenstvo Sjeverne i centralne Amerike. Sudjeluje 16 momčadi podijeljenih u četiri skupine, favoriti su Meksiko, SAD, Jamajka i Kostarika, a u središtu pažnje je Nikaragva.

Dok im u državi traju demonstracije protiv predsjednika Daniela Ortege, nogometaši koje vodi izbornik Henry Duarte u prvoj su utakmici popili četiri komada od Kostarike pa se probali utješiti švercanjem prostitutki u sobe.

Duarteu je pažnju na neželjene gošće skrenulo osoblje hotela koje ih je primijetilo na snimkama sigurnosnih kamera preko kojih se nadzire hodnike u cijelom hotelu.

Soccer - International Friendly - Argentina v Nicaragua

- Ljudi iz noćne hotelske smjene probudili su me u jedan ujutro. Kad sam pokucao na vrata sobe Carlosa Montenegra otvorila mi je jedna od njegovih gošći i rekla da je sve pod kontrolom. Ušao sam u sobu, a igrač me uvjeravao kako se samo malo zabavlja i da ne vidi u čemu je problem. Slično priču čuo sam i od Carlosa Chavarrie - objašnjavao je izbornik pred TV kamerama.

- Marlon Lopez me pustio u sobu, a kada sam ušao iz kupatila je izašla njegova gošća i ljubazno me pozdravila. Tad je već bilo dva iza ponoći. I njemu i ostalo dvojici sam rekao isto: "Dečki, opustite se. Nitko vam ne može zabraniti da se zabavljate kako god vam volja. Ako želite, nastavite pa se naspavajte koliko vam treba, a kad se probudite pakirajte svoje stvari i mičite se iz hotela. Više niste članovi ove reprezentacije".

Duarte je, kaže, i šokiran i razočaran.

- Chavarria ima 25, Lopez 26, a Montenegro 28 godina. Nisu više klinci koji se tek trebaju naučiti profesionalizmu i odgovornosti nego su, ili bi bar trebali biti, odrasli ljudi, formirane osobe. Ništa, nastavljamo bez njih. Do kraja prvenstva bit ćemo sa 20 igrača u kadru - zaključio je izbornik.

Sa Nikaragvom u skupini su Kostarika, Haiti i Bermuda. Slijedeću utakmicu momčad Henryja Duartea igra u petak protiv Haitija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener