To je to što me zanima!

Crnogorac je dobar protivnik, a nisam klaun da se za veliku lovu borim s nekim youtuberom

"Radonjić je dobar protivnik, ima i dobru amatersku karijeru iza sebe, i jako dobar profesionalni score 22-0, i svakako nije za podcijeniti. Recimo da je dobar protivnik za ovu fazu moje karijere i za ovako dugu stanku"
Vidi originalni članak

Godinu dana Filip Hrgović čeka borbu i nakon silnih peripetija i otkazivanja zakazanih mečeva ući će 10. rujna u austrijskom Klagenfurtu u ring s 31-godišnjim crnogorskim teškašem Markom Radonjićem. Radonjić je malo poznat u boksačkim krugovima, no bez obzira što u profesionalnoj karijeri nije odmjerio snagu s ozbiljnim teškašima, njegov score 22-0 poziva na oprez.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osjećam se odlično, ova godina nije bila baš bajna, ne ponovila se, bilo je dosta komplikacija oko dogovaranja borbe, još od ožujka se stalno nešto prolongira, i sretan sam što smo napokon pronašli protivnika i što se vraćam u akciju – kaže Filip, kojemu bi borba protiv Radonjića po mnogima trebala biti samo borba za zagrijavanje za ono što ga čeka na zimu.

- Protivnik je dobar, ima i dobru amatersku karijeru iza sebe, ima i jako dobar profesionalni skor, i svakako nije za podcijeniti. Recimo da je dobar protivnik za ovu fazu moje karijere i za ovako dugu stanku od gotovo godinu dana.

Filip je veliki favorit.

- On je boksač kontra garda, a uvijek je nezgodno boksati s "kontrašima" jer ih nema puno. Moram se paziti njegove zadnje lijeve ruke. Mislim da sam ja kvalitetniji borac od njega i da neće biti problema ako pružim svoj najbolji boks. Ali protivnik svakako nije za podcijeniti.

Meč protiv Radonjića održat će se na Wörthersee stadionu koji prima 30.000 gledatelja.

- Bit će to izvrsna prilika za sve moje fanove iz Hrvatske. Klagenfurt je blizu, i svi koji žele vidjeti i podržati budućeg svjetskog prvaka iz Hrvatske uživo, sada imaju priliku. Znamo da sam se zadnjih nekoliko borbi borio u Americi, vjerojatno i sljedećih nekoliko ću se boriti tamo, tko zna kad ću opet boksati ovako blizu Hrvatske. Prilika je ovo da Hrvati iz svih dijelova Hrvatske mogu doći na meč, i ne samo iz Hrvatske nego i iz dijaspore, iz Njemačke, Austrije.... Veselim se pravom hrvatskom navijanju.

Zanimljivo je kako je za vrijeme priprema u Miamiju Filip dijelio dvoranu s Tyronom Woodleyjem, borcem koji će odmjeriti snagu s youtuberom Jakeom Paulom.

- Preciznije bi bilo reći da je on dijelio dvoranu sa mnom, a ne s njim, on je došao na moj teritorij. Ne znam iskreno što bih rekao o toj borbi, o tim "celeb okršajima". Dobro je da se priča o boksu, da ljudi žele boksati, ali mene više zanima pravi boks, ekshibicije baš i ne pratim. Što se tiče odnosa snaga, sigurno da je Woodley u prednosti, nekad je bio profesionalni sportaš a bori se protiv nekoga tko se nikad nije bavio nekim ozbiljnim sportom

Jake Paul tvrdi da je njegova zadnja borba generirala prihod od preko 60 milijuna dolara, pa se nameće pitanje bi li i Filip za takav novac ušao u ring s zvijezdom YouTubea.

- Ma ne, uopće me ne zanima taj smjer, ne želim biti klaun bez obzira o kolikoj lovi se radilo. Želim biti svjetski prvak i boriti se s pravim borcima. Novac je jedan od motiva zbog kojih boksam, ali nije glavni motiv i uopće ne razmišljam o tome.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • japanokinezjapano 01.09.2021.

    Nikako ne mogu shvatiti to 22:0. Neka nabroje tih 22 poraženih po imenu i prezimenu pa onda možemo razgovarati.

  • 01.09.2021.

    imaš 26 komentara u 5 dana a očekuješ navalu navijača 😂😂😂 , baš si el analni

  • 31.08.2021.

    Ovaj el analni će penziju dočekat kao izazivač a nikad izazvani . Prvak u snovima . Izbjegavaju ga svi kao i mene .

Komentiraj...
Vidi sve komentare