Obavijesti

Sport

Komentari 28

Crnogorac je dobar protivnik, a nisam klaun da se za veliku lovu borim s nekim youtuberom

Crnogorac je dobar protivnik, a nisam klaun da se za veliku lovu borim s nekim youtuberom
6

"Radonjić je dobar protivnik, ima i dobru amatersku karijeru iza sebe, i jako dobar profesionalni score 22-0, i svakako nije za podcijeniti. Recimo da je dobar protivnik za ovu fazu moje karijere i za ovako dugu stanku"

VIDEO

Godinu dana Filip Hrgović čeka borbu i nakon silnih peripetija i otkazivanja zakazanih mečeva ući će 10. rujna u austrijskom Klagenfurtu u ring s 31-godišnjim crnogorskim teškašem Markom Radonjićem. Radonjić je malo poznat u boksačkim krugovima, no bez obzira što u profesionalnoj karijeri nije odmjerio snagu s ozbiljnim teškašima, njegov score 22-0 poziva na oprez.

Pokretanje videa...

Filip Hrgović pjeva Thompsona 00:53

- Osjećam se odlično, ova godina nije bila baš bajna, ne ponovila se, bilo je dosta komplikacija oko dogovaranja borbe, još od ožujka se stalno nešto prolongira, i sretan sam što smo napokon pronašli protivnika i što se vraćam u akciju – kaže Filip, kojemu bi borba protiv Radonjića po mnogima trebala biti samo borba za zagrijavanje za ono što ga čeka na zimu.

- Protivnik je dobar, ima i dobru amatersku karijeru iza sebe, ima i jako dobar profesionalni skor, i svakako nije za podcijeniti. Recimo da je dobar protivnik za ovu fazu moje karijere i za ovako dugu stanku od gotovo godinu dana.

Filip je veliki favorit.

- On je boksač kontra garda, a uvijek je nezgodno boksati s "kontrašima" jer ih nema puno. Moram se paziti njegove zadnje lijeve ruke. Mislim da sam ja kvalitetniji borac od njega i da neće biti problema ako pružim svoj najbolji boks. Ali protivnik svakako nije za podcijeniti.

Meč protiv Radonjića održat će se na Wörthersee stadionu koji prima 30.000 gledatelja.

- Bit će to izvrsna prilika za sve moje fanove iz Hrvatske. Klagenfurt je blizu, i svi koji žele vidjeti i podržati budućeg svjetskog prvaka iz Hrvatske uživo, sada imaju priliku. Znamo da sam se zadnjih nekoliko borbi borio u Americi, vjerojatno i sljedećih nekoliko ću se boriti tamo, tko zna kad ću opet boksati ovako blizu Hrvatske. Prilika je ovo da Hrvati iz svih dijelova Hrvatske mogu doći na meč, i ne samo iz Hrvatske nego i iz dijaspore, iz Njemačke, Austrije.... Veselim se pravom hrvatskom navijanju.

Zagreb: Filip Hrgović održao je pokazni trening i konferenciju za medije

Zanimljivo je kako je za vrijeme priprema u Miamiju Filip dijelio dvoranu s Tyronom Woodleyjem, borcem koji će odmjeriti snagu s youtuberom Jakeom Paulom.

- Preciznije bi bilo reći da je on dijelio dvoranu sa mnom, a ne s njim, on je došao na moj teritorij. Ne znam iskreno što bih rekao o toj borbi, o tim "celeb okršajima". Dobro je da se priča o boksu, da ljudi žele boksati, ali mene više zanima pravi boks, ekshibicije baš i ne pratim. Što se tiče odnosa snaga, sigurno da je Woodley u prednosti, nekad je bio profesionalni sportaš a bori se protiv nekoga tko se nikad nije bavio nekim ozbiljnim sportom

Filip Hrgović vratio se u Zagreb nakon meča s Rydellom Bookerom.

Jake Paul tvrdi da je njegova zadnja borba generirala prihod od preko 60 milijuna dolara, pa se nameće pitanje bi li i Filip za takav novac ušao u ring s zvijezdom YouTubea.

- Ma ne, uopće me ne zanima taj smjer, ne želim biti klaun bez obzira o kolikoj lovi se radilo. Želim biti svjetski prvak i boriti se s pravim borcima. Novac je jedan od motiva zbog kojih boksam, ali nije glavni motiv i uopće ne razmišljam o tome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom