To je to što me zanima!

Nizozemci nahvalili Ivanušeca: Ima sjajan dribling i opasan je igrač, a sad i postiže golove

Vrlo je pokretan, ima sjajan dribling, odličan udarac i često zna pogoditi suprotan kut. Sviđa mi se i način na koji igra nogomet kada nije u posjedu lopte, rekao je nizozemski stručni komentator
Vidi originalni članak

Donedavni as Dinama, Luka Ivanušec (24), karijeru nastavlja u nizozemskom Feyenoordu.

Ivanušec je dogovorio ugovor do ljeta 2028. godine s nizozemskim prvakom, koji ga je u nedjelju po prvi puta predstavio na stadionu De Kuip, kojeg dobro poznaje od ranije.

Naime, Ivanušec je s hrvatskom reprezentacijom igrao finale Lige nacija u lipnju upravo na De Kuipu, a sad mu je novi dom. Legendarni Rafael van der Vaart (40), bivši nogometaš Ajaxa, HSV-a i Real Madrida, pohvalio je dovođenje Ivanušeca u Feyenoord.

POGLEDAJTE VIDEO Ivanušec došao u Nizozemsku! Dočekali su ga kao zvijezdu...

- On je sjajna kupnja Feyenoorda. Riječ je o opasnom igraču, orijentiranom prema golu suparnika. Pravovremen je u ubacivanjima i predaji lopte. Protiv Nizozemske je imao fantastično ubacivanje iz kojeg je postignut gol. Gledao sam ga i na YouTubeu, bit će to sjajno - rekao je Van der Vaart.

S njime se složio i Ron Jans, nizozemski stručnjak i trener.

OSMIJEH OD UHA DO UHA Prve fotografije Luke Ivanušeca nakon transfera u Feyenoord! 'Bišćan mi je najbolji trener...'

- Ove je sezone počeo i zabijati. Inače igra na poziciji ‘desetke‘, ali je u međuvremenu preselio na lijevu stranu. Vrlo je pokretan, ima sjajan dribling, odličan udarac i često zna pogoditi suprotan kut. Sviđa mi se i način na koji igra nogomet kada nije u posjedu lopte. Takav nogomet se također uklapa u stil kojeg gaji trener Arne Slot - smatra Jans.

Ivanušec je za Dinamo odigrao 173 utakmice, zabio 37 golova uz 20 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Šaptač_Majmunima 28.08.2023.

    Kako to da nisu kupili Levaju, pa kaj nije on najbolji igrač HNL-a?

  • RedDoor 28.08.2023.

    Je li možete zamisliti da netko izgleda ošteti Njemačku, Englesku, Ameriku, Kanadu i slobodno šeće po drugoj državi!? Vrijeme je da se vidi ozbiljnost pravne države i izruče takvi likovi nazad.

  • 28.08.2023.

    Sretno Luka💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare