To je to što me zanima!

Njemački velikan je u mirovini: Ova dva detalja su ga obilježila

Klosea ćemo pamtiti po brojnim lijepim golovima, po 'killerskom' instinktu u šesnaestercu, koji je sjajno igrao glavom. No za ovu priliku izdvojit ćemo dvije situacije
Vidi originalni članak

Veličina od čovjeka, miljenik publike i najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava Miroslav Klose definitivno je odlučio završiti karijeru te se posvetiti trenerskom nauku. Informaciju je potvrdio Njemački nogometni savez.

- Najveći uspjeh imao sam s reprezentacijom, tamo sam proveo prekrasno razdoblje i zato sam se stalno i vraćao. Posljednjih nekoliko mjeseci razmišljao sam o povratku na teren, ali iz jedne nove perspektive, one trenerske. Još kao igrača me jako zanimala priprema utakmica i strategije. Jako sam zahvalan Jogiju Löwu i Hansiju Flicku koji su mi odmah krenuli davati podršku i dali bolji pogled na tu ulogu - rekao je bivši igrač Werdera, Bayerna i Lazija.

Klosea ćemo pamtiti po brojnim lijepim golovima, po 'killerskom' instinktu u šesnaestercu te po sjajnoj igri glavom. No za ovu priliku izdvojit ćemo dvije situacije.

PRVA - Miroslav Klose postiže gol protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu čime postaje najbolji strijelac svih vremena svjetskih prvenstava.

DRUGA - Miroslav Klose priznaje talijanskom arbitru Luci Bantiju da je zabio gol rukom protiv Napolija. Banti je nakon toga poništio gol, a njemački nogometni savez dodijelio je Kloseu fair play nagradu za to što je napravio. Taj trenutak po mnogima spada u top 5 najboljih fair play detalja u povijesti nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sena2 01.11.2016.

    Sramota od "strucnjaka" da nikad nije bio nominiran u top 5 igraca u svoje vrijeme!!Gadi mi se ovaj nogomet!Da je rodjen u Brazilu imao bi vec nagradu

  • It's kišing 01.11.2016.

    Kad je Klose prvi put zaigrao za Njemacku repku...pitao sam se tko je taj...i tko ga stavi u špicu jedne takve velesile... Sad mi žao što još jedan veliki nogometaš odlazi u mirovinu... Jedan od rijetkih igrača zbog kojih bi se rado probudio u 3 ujutro da pogledam tekmu... Takvi su još bili Ronaldo (brazilski), Ronaldinho, Pirlo, Man Utd od 1998 do cca 2005... I jedini koji jos igra je Messi.... Kad Messi ode u mirovinu pitam se koga cu gledat...

  • Joker123 01.11.2016.

    legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare