Obavijesti

Sport

Komentari 9

Njemački velikan je u mirovini: Ova dva detalja su ga obilježila

Njemački velikan  je u mirovini: Ova dva detalja su ga obilježila
1

Klosea ćemo pamtiti po brojnim lijepim golovima, po 'killerskom' instinktu u šesnaestercu, koji je sjajno igrao glavom. No za ovu priliku izdvojit ćemo dvije situacije

VIDEO

Veličina od čovjeka, miljenik publike i najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava Miroslav Klose definitivno je odlučio završiti karijeru te se posvetiti trenerskom nauku. Informaciju je potvrdio Njemački nogometni savez.

- Najveći uspjeh imao sam s reprezentacijom, tamo sam proveo prekrasno razdoblje i zato sam se stalno i vraćao. Posljednjih nekoliko mjeseci razmišljao sam o povratku na teren, ali iz jedne nove perspektive, one trenerske. Još kao igrača me jako zanimala priprema utakmica i strategije. Jako sam zahvalan Jogiju Löwu i Hansiju Flicku koji su mi odmah krenuli davati podršku i dali bolji pogled na tu ulogu - rekao je bivši igrač Werdera, Bayerna i Lazija.

Klosea ćemo pamtiti po brojnim lijepim golovima, po 'killerskom' instinktu u šesnaestercu te po sjajnoj igri glavom. No za ovu priliku izdvojit ćemo dvije situacije.

PRVA - Miroslav Klose postiže gol protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu čime postaje najbolji strijelac svih vremena svjetskih prvenstava.

DRUGA - Miroslav Klose priznaje talijanskom arbitru Luci Bantiju da je zabio gol rukom protiv Napolija. Banti je nakon toga poništio gol, a njemački nogometni savez dodijelio je Kloseu fair play nagradu za to što je napravio. Taj trenutak po mnogima spada u top 5 najboljih fair play detalja u povijesti nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica