To je to što me zanima!

Noć za pamćenje: Krovinović u Splitu zabavljao navijače WBA

Krovinović je ovih dana bio u Splitu gdje je sasvim slučajno nabasao na velikog navijača West Bromwicha Dana Lloyda i njegovih trojicu prijatelja. S dečkima je nazdravio ulazak u Premier ligu i priredio im doživljaj
Vidi originalni članak

Bio je to potez i pol kada je Filip Krovinović odlučio otići na posudbu u West Bromwich Albion. Benfica mu je dala do znanja da ove sezone neće biti mjesta za njega, ali bilo ga je u momčadi Slavena Bilića.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje WBA nakon ulaska u Premier ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I mladi Zagrepčanin odradio je sezonu iz snova te s 'baggiesima' izborio Premier ligu. Slavilo se kasno u noć i danima nakon jer nije mala stvar ući u najveći rang engleskog nogometa, na najveću svjetsku pozornicu.

Nekadašnji igrač Zagreba i Rio Avea sada bi volio ostati u WBA trajno, no ostaje vidjeti hoće li se novopečeni engleski prvoligaš uspjeti dogovoriti s Benficom oko otkupa ugovora i hoće li mladi hrvatski as ostati na Otoku.

Dok se to ne odvije Krovinović je na zasluženom odmoru. Ovih dana bio je u Splitu gdje je sasvim slučajno nabasao na velikog navijača West Bromwicha Dana Lloyda i njegovih trojicu prijatelja.

Ustvari, oni su nabasali na njega.

- Ovdje ima nekoliko noćnih klubova i prve večeri smo gledali što se nudi. Na Filipovom Instagram storyju vidjeli smo da se nalazi u baru koji je bio doslovno sto metara udaljen od nas. Zato smo skoknuli piće, a ispostavilo se da je jedini slobodan stol bio onaj direktno preko puta njegovog. Prišao sam mu i rekao da smo navijači West Broma i došao je popričati s nama i popiti piće - rekao je uzbuđeni Lloyd, kojem je Krovinović priredio noć za pamćenje.

Atmosfera je bila vesela, Krovinović u slavljeničkom raspoloženju pa je uzeo mobitel i počeo listati svoje kontakte na FaceTimeu. Među njima su bili Grady Diangana, Kamil Grosicki i Matheus Pereira, a dečki iz WBA su se javili na prvu i pozabavljali se s vjernim navijačima.

Odeš u Split na odmor, doživiš jednu od najvećih zgoda vezano uz svoj klub. Dečki će, sigurno, druženje s Krovom prepričavati još godinama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare