Obavijesti

Sport

Komentari 0

Noć za pamćenje: Krovinović u Splitu zabavljao navijače WBA

Noć za pamćenje: Krovinović u Splitu zabavljao navijače WBA

Krovinović je ovih dana bio u Splitu gdje je sasvim slučajno nabasao na velikog navijača West Bromwicha Dana Lloyda i njegovih trojicu prijatelja. S dečkima je nazdravio ulazak u Premier ligu i priredio im doživljaj

VIDEO

Bio je to potez i pol kada je Filip Krovinović odlučio otići na posudbu u West Bromwich Albion. Benfica mu je dala do znanja da ove sezone neće biti mjesta za njega, ali bilo ga je u momčadi Slavena Bilića.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje WBA nakon ulaska u Premier ligu

Pokretanje videa...

WBA slavi ulazak u Premiership 01:05

I mladi Zagrepčanin odradio je sezonu iz snova te s 'baggiesima' izborio Premier ligu. Slavilo se kasno u noć i danima nakon jer nije mala stvar ući u najveći rang engleskog nogometa, na najveću svjetsku pozornicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekadašnji igrač Zagreba i Rio Avea sada bi volio ostati u WBA trajno, no ostaje vidjeti hoće li se novopečeni engleski prvoligaš uspjeti dogovoriti s Benficom oko otkupa ugovora i hoće li mladi hrvatski as ostati na Otoku.

Dok se to ne odvije Krovinović je na zasluženom odmoru. Ovih dana bio je u Splitu gdje je sasvim slučajno nabasao na velikog navijača West Bromwicha Dana Lloyda i njegovih trojicu prijatelja.

Ustvari, oni su nabasali na njega.

- Ovdje ima nekoliko noćnih klubova i prve večeri smo gledali što se nudi. Na Filipovom Instagram storyju vidjeli smo da se nalazi u baru koji je bio doslovno sto metara udaljen od nas. Zato smo skoknuli piće, a ispostavilo se da je jedini slobodan stol bio onaj direktno preko puta njegovog. Prišao sam mu i rekao da smo navijači West Broma i došao je popričati s nama i popiti piće - rekao je uzbuđeni Lloyd, kojem je Krovinović priredio noć za pamćenje.

Atmosfera je bila vesela, Krovinović u slavljeničkom raspoloženju pa je uzeo mobitel i počeo listati svoje kontakte na FaceTimeu. Među njima su bili Grady Diangana, Kamil Grosicki i Matheus Pereira, a dečki iz WBA su se javili na prvu i pozabavljali se s vjernim navijačima.

Odeš u Split na odmor, doživiš jednu od najvećih zgoda vezano uz svoj klub. Dečki će, sigurno, druženje s Krovom prepričavati još godinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio