To je to što me zanima!

Najbrži nokaut u UFC povijesti: Askren 'zaspao' za pet sekundi

Jedan od najboljih UFC-ovih događaja održan je u Las Vegasu. Jones je obranio naslov prvaka poluteške kategorije protiv Santosa, ali sav je šou nevjerojatnim nokautom 'ukrao' Jorge Masvidal
Vidi originalni članak

Jorge Masvidal nakon brutalnog nokauta protiv Darrena Tilla ovaj je put postavio letvicu još više! Mjesecima je trpio 'trash talk' Bena Askrena, a onda mu odgovorio na brutalan način i nokautirao ga za pet sekundi. Askren je krenuo u rušenje i nije primijetio da je Masvidal već visoko i gađa 'leteće koljeno'. Pogodio ga je, i to kako!

NUNES NOKAUTIRALA HOLM Brutalan UFC 239: Askren pao u 5 sekundi, Jonesa su iznosili

Malo je i likovao poslije maestralne pobjede, nakon svega što mu je Askren izgovorio, odlučio mu je vratiti i nakon brutalnog nokauta. Donedavno najbolji borac izvan UFC-a Ben Askren u ovu je borbu ušao nakon pobjede protiv Lawlera u meču u kojem je pokazao kako ima tvrdu bradu i dobro se snalazi pod teškim napadima, a njegov klinč je nevjerojatan, ali protiv Masvidala 'zaspao' je praktički da meč nije ni počeo. Trebale su Masvidalu tri sekunde nakon kojih je Askren već bio u nesvijesti, a sudac je prekinuo meč u petoj sekundi.

Runda je krenula, a Masvidal je, baš kao na ulici, krenuo atraktivnim letećim koljenom. Askren nije dobro pogledao što se događa, spustio je glavu i imao namjeru odmah srušiti Masvidala u klinč, ali to nije uspio jer je Jorgeovo koljeno praktički paraliziralo i onesvijestilo nemoćnog Askrena. Dobio je Ben još dva udarca u glavu u nesvijesti, a sudac je tada prekinuo meč. Nevjerojatan nokaut 'uličnog borca'

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • špricer_1 07.07.2019.

    Sport za neskolovane krkane

  • superman1978 07.07.2019.

    I onda kad pametnjakovici pocnu trkeljat kako ovo nije sport! Pa ovi borci su fizicki spremniji od preplacenih nogometasa. Ufc je kombinacija vise sportova (i to olimpiskih) u jednom!!!

  • špricer_1 07.07.2019.

    Komentatori su vrhunski profesionalci. Ne znaju izreci jednu prostu recenicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare