To je to što me zanima!

Nole projurio do osmine finala i ponovno ispisao povijest RG-a

Bio je to meč u kojem se Đoković praktički nije ni oznojio. Sve što je naumio je i ostvario, Ricardas Berankis nije mogao puno. U četvrtfinalu će igrati protiv talijanske nade Lorenza Musettija
Vidi originalni članak

Prvi reket svijeta Novak Đoković s uvjerljivih 3-0 (6-1, 6-4, 6-1) slavio je protiv Litavca Ricardasa Berankisa (ATP - 93) za samo sat i pol igre te se tako pridružio ostalim favoritima u osmini finala Roland Garrosa.

POGLEDAJTE VIDEO: Mural Đokoviću kraj Sarajeva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to meč u kojem se Nole praktički nije ni oznojio. Rano u prvom setu stigao je do 'breaka' i nametnuo ritam koji Berankis nije mogao pratiti. Pa je Litavac griješio, Đoković igrao s 'pola gasa' i vrlo brzo uzeo prvu dionicu.

U drugom setu Berankis je zaigrao nešto bolje i držao se do petog gema kada je Đoković ponovno stigao do 'breaka' pa prednost sačuvao do kraja seta.

Meč je presudio i servis jer je Đoković uredno ubacivao prvi dok je Litavac do prvog asa stigao tek u trećem setu. Jednostavno, razlika u kvaliteti bila je prevelika i Đoković je pogađao što god bi uputio.

Nole je laganim slavljem nad Berankisom postao prvi tenisač u povijesti koji je 12 puta zaredom stigao do osmine finala Roland Garrosa dok su Rafael Nadal i Roger Federer ostali na brojci 11.

U osmini finala pridružio se Tsitsipasu, Zverevu, Medvedevu, Nishikoriju i Rafaelu Nadalu, koji je s također 3-0 (6-3, 6-3, 6-3) pobijedio Britanca Camerona Norrieja. Roger Federer tek treba izboriti prolaz tijekom subote.

Đoković u osmini finala ide na mladu talijansku nadu Lorenza Musettija.

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Car_Dusan 06.06.2021.

    Odrace ih djole kao majmune sve, u inat svim hejterima :D

  • 05.06.2021.

    Đoković sportaš u pol.

  • NisamJatiSi 05.06.2021.

    Nole je skupljao energiju bauljajuci po izmisljenim bosanskim piramidama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare