To je to što me zanima!

Nova transfer bomba: Ronaldo definitivno napušta Juventus!

Portugalac je poručio Juventusu kako planira napustiti klub, a torinska momčad za njega traži oko 30 milijuna eura. To planiraju platiti Guardiola i njegov City, samo se čeka službena ponuda
Vidi originalni članak

Ovo ljeto možda je jedno od najluđih u povijesti kad su u pitanju transferi.

Leo Messi otišao je iz Barcelone nakon 21 godinu, City je oborio engleski rekord dovođenjem Jacka Grealisha, a potom zamalo i Harryja Kanea. Messijev transfer uzrokovao je i još jedan, ništa manji, pa bi tako Kylian Mbappe trebao postati igrač Real Madrida u transferu vrijednom sve do 180 milijuna eura.

A kako javlja Fabrizio Romano, klub će promijeniti i Cristiano Ronaldo!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već se mjesecima priča kako je Portugalac nezadovoljan u 'staroj dami', no posljednjih dana sve je eskaliralo. Tražio se prikladan klub, spominjao se i PSG, no vlasnik kluba rekao je: Ronaldo nije opcija.

Ipak, opcija je za Pepa Guardiolu i City. Ronaldo je definitivno poručio torinskom klubu kako odlazi, a u Juventusu sad samo čekaju ne službenu ponudu iz Engleske. Talijani bi htjeli oko 30 milijuna eura, a ta odšteta ne bi trebala biti problematična za 'građane'.

Ronaldov agent Jorge Mendes trenutačno pregovara sa Cityjem oko osobnih uvjeta. Portugalcu faktor zasigurno igra i činjenica da bi se vratio u grad u kojem je svoju karijeru lansirao u vrh svjetskog nogometa, u grad u kojem je već naučio živjeti, makar je ranije igrao za gradskog rivala.

A taj transfer bi pak mogao uzrokovati još nekoliko bombi. Guardiola bi s Ronaldom imao jako puno igrača na krilu i u napadu, a čini se kako bi se prvi na listi za odstrel mogao naći igrač koji je nekoć bio najbolji u redovima Cityja - Raheem Sterling.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • noobcamper 27.08.2021.

    Koja nakupina jadne hejterske djece u komentarima. Vas messi bez sustava je 0. Sad jos ode u psg koji igra finale LP i bez njega. Smijesan lik. U onakvom juveu bi imao 11 golova

  • ticesmirec 27.08.2021.

    Stari prdonja

  • LUKACRI 27.08.2021.

    šeici se zaigrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare