Obavijesti

Sport

Komentari 101

Nova transfer bomba: Ronaldo definitivno napušta Juventus!

Nova transfer bomba: Ronaldo definitivno napušta Juventus!

Portugalac je poručio Juventusu kako planira napustiti klub, a torinska momčad za njega traži oko 30 milijuna eura. To planiraju platiti Guardiola i njegov City, samo se čeka službena ponuda

VIDEO

Ovo ljeto možda je jedno od najluđih u povijesti kad su u pitanju transferi.

Leo Messi otišao je iz Barcelone nakon 21 godinu, City je oborio engleski rekord dovođenjem Jacka Grealisha, a potom zamalo i Harryja Kanea. Messijev transfer uzrokovao je i još jedan, ništa manji, pa bi tako Kylian Mbappe trebao postati igrač Real Madrida u transferu vrijednom sve do 180 milijuna eura.

A kako javlja Fabrizio Romano, klub će promijeniti i Cristiano Ronaldo!

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Ronaldo 01:18

Već se mjesecima priča kako je Portugalac nezadovoljan u 'staroj dami', no posljednjih dana sve je eskaliralo. Tražio se prikladan klub, spominjao se i PSG, no vlasnik kluba rekao je: Ronaldo nije opcija.

Ipak, opcija je za Pepa Guardiolu i City. Ronaldo je definitivno poručio torinskom klubu kako odlazi, a u Juventusu sad samo čekaju ne službenu ponudu iz Engleske. Talijani bi htjeli oko 30 milijuna eura, a ta odšteta ne bi trebala biti problematična za 'građane'.

Ronaldov agent Jorge Mendes trenutačno pregovara sa Cityjem oko osobnih uvjeta. Portugalcu faktor zasigurno igra i činjenica da bi se vratio u grad u kojem je svoju karijeru lansirao u vrh svjetskog nogometa, u grad u kojem je već naučio živjeti, makar je ranije igrao za gradskog rivala.

A taj transfer bi pak mogao uzrokovati još nekoliko bombi. Guardiola bi s Ronaldom imao jako puno igrača na krilu i u napadu, a čini se kako bi se prvi na listi za odstrel mogao naći igrač koji je nekoć bio najbolji u redovima Cityja - Raheem Sterling.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića