To je to što me zanima!

Novak Đoković ispisao povijest pa se našalio s protivnikom, evo što mu je napisao na majicu...

Novak Đoković bez većih je problema pobijedio Gaela Monfilsa u osmini finala Masters turnira u Cincinnatiju. To mu je 19. pobjeda protiv Francuza i time se upisao u povijest. Nakon meča napisao mu je smiješnu poruku
Vidi originalni članak

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković (36) pobijedio je Francuza Gaela Monfilsa (36) u osmini finala Mastersa u Cincinnatiju s 2-0 u setovima (6-3, 6-2). To im je bio devetnaesti međusobni susret i svaki je put srpski tenisač izašao kao pobjednik. Time se Đoković upisao u povijest.

Naime, dosad nijedan tenisač na svijetu nije imao toliko pobjeda protiv istog tenisača. Dosadašnji rekord od 18 pobjeda držao je zajedno s Rafaelom Nadalom koji je takav omjer imao protiv Francuza Richarda Gasqueta. 

Nakon meča francuski tenisač tražio je autogram od Novaka. On mu se potpisao na majicu te uz to dodao broj 19 i napisao: "Sorry, not sorry".

Monfils se time pohvalio na društvenim mrežama, a uz fotografiju je napisao kako mu je bila čast i zadovoljstvo igrati protiv 'GOAT-a', odnosno najboljeg svih vremena. 

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv devetog igrača svijeta, Amerikanca Taylora Fritza. Meč je na rasporedu u noći s petka na subotu u 2 sata i 30 minuta po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • T'jt-šmznm 25.08.2023.

    Jel bilo finale...? 😂😂

  • T'jt-šmznm 23.08.2023.

    Još uvijek ništa hahaha....šta se nije igralo finale turnira hahah...? Pobjednik i finalist nisu bitni hihihihh? Kakva piśolina od portalčića hahaha...

  • T'jt-šmznm 22.08.2023.

    Šta još nema članka da je u finalu dobio alkića u najdužem meču u povijesti turnira...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare