To je to što me zanima!

Novak zabrinuo navijače: Nije dobro uopće. Sve je na Bogu...

Đoković je izašao na teren s kinezitrakom i bedrom zamotanim u zavoj. Tijekom meča se Novakovo stanje pogoršavalo, a nakon meča je čak kazao da je upitno hoće li igrati u 3. kolu
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australian Opena u Melbourneu nakon što je savladao 191. igrača svijeta, Francuza Enza Coucauda u četiri seta 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-0.

Peti tenisač svijeta pobijedio je nakon nepuna tri sata igre, a ni ovaj Đokovićev meč nije prošao bez izgreda. Srbin je sredinom četvrtog seta tražio od suca da s tribina izbaci neke navijače koji su neprestano galamili i ometali igru, što je i učinjeno.

SRUŠILI ARGENTINCE Idemo, dečki! Mektić i Pavić u drugom kolu Australian Opena

- Bilo je svega danas. Drago mi je da sam dobio, htio sam, naravno, u tri seta, ali protivnik je igrao stvarno dobro - rekao je Đoković nakon meča.

Đoković je izašao na teren s kinezitrakom i bedrom zamotanim u zavoj. Tijekom meča se Novakovo stanje pogoršavalo, a nakon meča je čak kazao da je upitno hoće li igrati u 3. kolu.

- Iskreno, nije dobro uopće. Bolje sam se osjećao u prošlom meču, nego sad. Sve je na Bogu i fizioterapeutima, haha. Nadam se da ću biti spreman za sljedeći meč.

Deveterostruki prvak Australian Opena u trećem će kolu igrati protiv 27. nositelja Grigora Dimitrova iz Bugarske.

AUSTRALIAN OPEN Vekić počistila Ruskinju za sat vremena i ušla u treće kolo, Kineskinja izbacila Petru Martić

Vrijedi spomenuti da su u 3. kolu AO-a ispali favorizirani Alexander Zverev (izgubio od Mmoha 3-1) i Casper Ruud (izgubio 3-1 od Brooksbyja).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bentipasa 19.01.2023.

    Dugo vrimena on pila na opako na velikin turnirima, pa na kraju sve dobije glatko. Zadnji set 6:0 dobije a kaze da je bilo sve gore

  • mentalist1 19.01.2023.

    Losiji glumac od jana kerekesa

  • Janka Puszta 19.01.2023.

    Nije prvi put da glumi. Zato ga ljudi ne podnose. Glumac i muljator. Ili je neko ozljeđen ili nije. Nema između i prenavljana. Ako je OK onda nek igra, nego kuka ko da je servin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare