Obavijesti

Sport

Komentari 25

Vekić počistila Ruskinju za sat vremena i ušla u treće kolo, Kineskinja izbacila Petru Martić

Vekić počistila Ruskinju za sat vremena i ušla u treće kolo, Kineskinja izbacila Petru Martić

Donna se tako drugu godinu zaredom plasirala u treći krug Australian Opena gdje ju čeka bolja iz meča Potapove i Diaz Parrizas. Dobra vijest je i što se vraća u TOP 50

VIDEO

Uvjerljivo, suvereno i ekspresno, za samo sat vremena, Donna Vekić plasirala se u treće kolo Australian Opena. Nakon teniske bitke od tri sata protiv Selehmetove u prvom kolu, koja se igrala dva dana, Donna je odigrala fantastičan meč. Jedan od boljih u posljednjih nekoliko godina. 

Hrvatska tenisačica je za sat vremena igre sa 6-3, 6-0 počistila rusku tenisačicu Samsonovu, 20. tenisačicu svijeta. Bila je to ona Donna koju smo čekali već dulje vrijeme. Neustrašiva i samouvjerena, sigurna u svaki svoj udarac.

Rothesay International Eastbourne - Day Two - Devonshire Park

Prošle godine bilo je to daleko od tenisa koji dolikuje njezinom talentu. Padala je na ljestvici, mučila se s formom i s ozljedama i olako gubila mečeve. Kvaliteta nikada nije bila upitna, samo joj je bio potreban kontinuitet, nekoliko dobrih mečeva koje će joj podignuti samopouzdanje. Prošle godine je ušla u polufinale San Diega, napunila baterije i žestoko se spremala za novu sezonu. Plodovi rada se polako ubiru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samsonovoj nije dala niti jednu šansu na svom servisu, a na njezinom je bila izuzetno agresivna. Imala je break šansu već u drugom gemu, ali uspjela ju je iskoristiti u četvrtom kada je povela 3-1. 

Rothesay International Eastbourne - Day Two - Devonshire Park

Mirno je odservirala do kraja pa bez stresa privela prvi set u svoju korist. A drugi? Bio je savršenstvo. Trajao je tek 26 minuta, Ruskinja nije imala apsolutno nikakve šanse. Što god da je napravila, kao da je imala zid na drugoj strani. Fantastični drugi set Vekić je zaključila biciklom. 

Donna se tako drugu godinu zaredom plasirala u treći krug Australian Opena gdje ju čeka bolja iz meča Potapove i Diaz Parrizas. Dobra vijest je i što se vraća u TOP 50, prema live rankingu, u ovome trenutku je napredovala 17 pozicija. No, nadamo se da tu nije i kraj. Kada je u formi, ovako samouvjerena i neustrašiva, leti terenom, može parirati svakoj tenisačici.

S druge strane, Hrvatska je ostala na samo jednoj predstavnici na AO-u budući da je Petra Martić 'izletjela'. Kineskinja Shuai Zhang slavila je protiv naše tenisačice 6-3, 6-3 i osigurala susret s Amerikankom Volynets.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...