To je to što me zanima!

'Danijel Olmić' je briljirao: Iako nije zabio, on je igrač utakmice

'PETARDA' NA MAKSIMIRU Njegova asistencija petom za Ćorića jedna je od najljepših akcija uopće ove sezone. Olmo je 'zakuhao' i drugi gol Dinama, sve je pripremio za Sosu i Soudanija
Vidi originalni članak

Kad netko tko nije gledao utakmicu vidi da je dva gola dao Armin Hodžić, a Dani Olmo niti jedan, lako bi se mogao zapitati kako je onda Španjolac bio najbolji?

Po nama, Dani Olmo je danas odigrao najbolju, najzreliju utakmicu dosad u dresu Dinama i pokazao da bi možda čak i mogao konkurirati među 23 putnika za SP u Rusiju, ako uistinu dobije pravo igranja za Hrvatsku.

Ocjenu 7,5, kao i on, dobio je i Hodžić. Jako dobro igrao je i Borna Sosa, a jednom nevjerojatnom obranom Dominik Livaković spriječio je Istru da izjednači na 2-2. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Kapo 09.12.2017.

    Kad taj Olmo odigra neku vrhunsku utakmicu u Europi onda se eventualno može razmišljati da ga se pozove u A reprezentaciju a do tada neka se "kali" po HNL ovim pašnjacima!!

  • Samo-istina1 09.12.2017.

    Da zaista ovo je bila velika predstava dinama protiv istre... velicanstvena igra protiv uvjek neugodnog suparnika. Da li cemo ikad dozivjeti da dinamo ovako nesto napravi u kupu uefa ili lp? Naravno da ne, dinamo je ipak samo klub iz kojeg se isisa novac preko tatice i krovne organizacije naseg nogometa. To je sigurno i objasnjenje zasto nema navijaca na dinamovim utakmicama.

  • Zagrebacki Plavi 09.12.2017.

    Angelo Henriquez 5,5 – Prije deset dana je u Kupu Istri zabio hat-trick, a jučer se ispromašivao. Imao je nekoliko odličnih prilika, ali nije zabio. Jucer, a igrali danas u tri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare