To je to što me zanima!

Novi odlazak iz Rijeke: Župarić prešao u američke Drvosječe...

Odlukom uprave iz Rijeke su potjerani Petar Mamić, Roberto Punčec i Lorenco Šimić, a riječka je obrana sad dodatno oslabljena. U pauzi nakon sezone Portland Timbersi doveli su Darija Župarića (27)
Vidi originalni članak

Osipanje riječke obrane se nastavlja! Kako prenosi ESPN, novi igrač Portland Timbersa je Dario Župarić (27), dosadašnji prvotimac i stoper Rijeke. 

ŠTO SE DOGAĐA NA RUJEVICI? Potjerani igrači remetili su mir! Kvržić će možda biti pomilovan

Tako je nakon Šimića, Punčeca, Mamića i vjerojatno Kvržića, riječka obrana ostala bez još jednog člana te će Simon Rožman imati posla u zimskom prijelaznom roku. Iako su ga ljetos tražili Fulham i Sheffield United, Župarić je na kraju otišao u MLS, a put SAD-a će početkom zimskog prijelaznog roka tako da će Rijeci biti na usluzi sve do trenutka kad mogu krenuti s dovođenjem zamjena za oslabljenu obranu. 

Još nije poznata cijena koju su 'drvosječe' platile za riječkog stopera, ali ne bi to trebala biti velika svota jer mu ugovor završava na ljeto 2020. U dresu Rijeke je Župarić ove sezone odigrao 17 utakmica i zabio jedan gol. Timbersi su ove sezone ispali u osmini finala MLS-a i to od Real Salt Lakea (2-1), a gol im je zabio i naš Damir Kreilach.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Vladovladić_1 20.11.2019.

    Nema zime za Rijeku, aktivirati će svoje mlade talente iz drugog tima.

  • Krstanović_2 20.11.2019.

    Koji bog radi ova uprava prodaju Župarića u Ameriku za milion dolara ?? Igrac koji po transvermarku vrijedi 1.5 m eura , toga istog igraca mogli su prodat prošle sezone u europu kad su mogli nešto zaradit i kad je Dario bio u punoj formi . Bolje da su prodali Punčeca koji je sad udaljen iz momcadi i koji je igrao zadnjih 5 tekmi ko kurac zajedno s Velkovskim

  • 19.11.2019.

    Zasluzeno !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare