To je to što me zanima!

Glavu gore, dečki: Bez Hrvata u drugoj vožnji, Francuzi na vrhu

Filip Zubčić krenuo je agresivno kao i uvijek, ali danas ga je žestok nastup koštao pogreške pa je izletio. Odustao je i Kolega dok Rodeš i Vidović nisu uspjeli izboriti nastup u drugoj vožnji
Vidi originalni članak

Francuz Clement Noel bio je najbrži u prvoj vožnji slaloma Svjetskog kupa u švicarskom Adelbodenu, a nijedan od četiri hrvatska skijaša nije uspio izboriti drugu vožnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić odustao je u prvoj vožnji slaloma nakon što je sa startnim brojem 16 na samom početku staze zahaklao vrata. Zubčić je u prethodna dva dana zauzeo dva druga mjesta u veleslalomu u Adelbodenu, ali nije uspio nastaviti sa sjajnim rezultatima i u slalomu.

Na prošlom slalomu u Zagrebu, Zubčić je petim mjestom ostvario rezultat karijere u ovoj disciplini. 

Istok Rodeš je sa startnim brojem 32 zaostao 2.51 sekundi za vodećim, što mu je bilo dovoljno za 37. mjesto, a do plasmana u drugu vožnju nedostajalo su mu 43 stotinke. 

Matej Vidović je imao startni broj 57, a zauzeo je 44. poziciju s 2.92 sekundi zaostatka za Noelom, dok je Samuel Kolega odustao. Obojica su na prošlom slalomu u Zagrebu ostvarili plasmane karijere. 

Noel vodi s 41 stotinkom prednosti ispred sunarodnjaka Victora Muffata-Jeandeta, dok trećeplasirani Švicarac Loic Meillard zaostaje 42 stotinke. 

Druga vožnja je u 13.30 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • burek. 10.01.2021.

    svatko izleti jbg duga je sezona, nema veze to ništa

  • bili__os2 10.01.2021.

    Od 50 skijaša 30 ih ide u drugu vožnju i nitko od četvorice naših nije uspio, ovo je stvarno bruka.

  • Psihoginekolog2 10.01.2021.

    Dogodilo se ono najrealnije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare