To je to što me zanima!

Novi preokret: Lauritsen stiže u Dinamo, cijena oko 1,6 mil. eura

Danski branič nije se u srijedu pojavio na treningu svog Norrkopinga, a tamošnji mediji otkrili su kako se već zaputio prema Zagrebu gdje bi do kraja tjedna trebao potpisati četverogodišnji ugovor...
Vidi originalni članak

Danski stoper Rasmus Lauritsen (24) ipak bi trebao postati novi član Dinama. Tamošnji mediji navode kako su se Norrköping i Dinamo uspjeli dogovoriti, Zagrepčani bi za novog braniča trebao isplatiti 17 milijuna švedskih kruna što bi u prijevodu bilo oko 1,6 milijuna eura. Zoran Mamić već dulje vrijeme traži stopera, a čini se kako će novo pojačanje Dinama biti Rasmus Lauritsen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još u ponedjeljak se činilo kako će danski nogometaš put Zagreba, no u utorak je sve izgledalo drugačije, Dinamo i Norrkoping još jučer nisu uspjeli sve dogovoriti. Već danas je sve bilo drugačije, obje strane su pronašle zajednički jezik i Lauritsen je već na putu prema Zagrebu. Švedski mediji navode kako Lauritsena nije u srijedu bilo na treningu Norrkopinga, već kako se zaputio na liječnički pregled u Hrvatsku.

Dinamo će se u četvrtak 'baviti' Florom Tallin, pa bi danski nogometaš liječničke preglede mogao odraditi tek u petak kada bi i cijela priča oko njegovog transfera u Dinamo trebala biti zgotovljena. Rasmus Lauritsen ove je sezone u 22 prvenstvena nastupa zabio šest golova, još pet puta i asistirao. Tržišna cijena iznosi mu 1,2 milijuna eura, no Dinamo će ga platiti oko 1,6 milijuna eura. A on će se 'modrima' potpisati četverogodišnji ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • stjepan berma 01.10.2020.

    Nadajmo se da je Dinamo pogodio sa ovim stoperom.

  • croorc 01.10.2020.

    zašto imam filing da zoki opet pere lovu i da je ovo neki novi Carlos Santos de Jesus :'D

  • PredragKišurek 01.10.2020.

    A u napadu on i bracika toliko su oslabila Dinamo da nije unazad 20 i više god. bio slabijiČistka braciki skupo boravište u bosni pa nema novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare