To je to što me zanima!

Novi preokret u HNS-u: Sudačka komisija na čelu s Marićem kreće s radom sljedeći tjedan!

Novoformirana Komisija na čelu s Brunom Marićem trebala je početi s radom 1. lipnja, odnosno na kraju aktualne sezone, no, bez ikakvog dodatnog objašnjenja ipak će s radom krenuti 15. travnja
Vidi originalni članak

Komisija nogometnih sudaca HNL-a počinje s radom 15. travnja, vijest je to koja je danas odjeknula hrvatskim nogometom! 

Podsjetimo, nakon teških optužbi iznesenih od strane čelnika Dinama, Gorice, Slaven Belupa i Rijeke na račun sudaca Izvršni odbor HNS-a je 10. veljače raspustio je Komisiju i od tada se hrvatske nogometne lige igraju bez ljudi nadležnih i odgovornih za suđenje!

Mjesec dana nakon raspuštanja Komisije, formirana je nova na čijem je čelu izabran Bruno Marić, a ni ta odluka nije mogla proći bez skandala. Damir Batinić, kojemu je ponuđena pozicija dopredsjednika, podnio je ostavku i dao opsežno priopćenje za javnost u kojem je, između ostalog, naveo da mu je "Bruno Marić ponudio pomoć pri lobiranju kod Zdravka Mamića" te poručio "da Marić ima obraza, nikad ne bi prihvatio funkciju predsjednika Komisije".

DAMIR BATINIĆ 'Marić mi je nudio pomoć pri lobiranju kod Mamića i HNS-a. Da ima obraz, ne bi ovo radio'

Novoizabrana Komisija sudaca trebala je s radom, sukladno odluci IO HNS-a, početi tek po završetku aktualne sezone, no, došlo je do preokreta pa će hrvatski nogomet osam kola (budući da će se do tada odigrati 28 kola) do kraja prvenstva ipak imati to 'tijelo'. Do preokreta je došlo na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a gdje je su odlučili kako će Komisija krenuti s radom 15. travnja.

Podsjetimo, za predsjednika, odnosno dopredsjednika Komisije izabrani su Bruno Marić i Vlado Svilokos, dok su ostali članovi Ivica Modrić, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović mlađi, Šime Vukić i Tomislav Petrović.

PROTIV MARIĆA I SAVEZA Batinić podnio ostavku, udario na HNS: Ne može biti šef netko daljinski navođen iz Međugorja!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 08.04.2021.

    Eto Bjelici alibija za izgubljenu sezonu. :)

  • RedDoor 08.04.2021.

    Lakrdija, čovjek koji je partijao s dinamovom igračima i koji nije sudio ni jednu međunarodnu utakmicu, već doma samo dvojbene. Plenkoviću, ja sam mislio da će se malo urediti HNS.

  • josip maslać 08.04.2021.

    Bruno Marić, je li to onaj dostavljač pizza????

Komentiraj...
Vidi sve komentare