To je to što me zanima!

Novi problem: Hrvatska otišla u Madrid bez Borne Ćorića!

On je sinoć dobio temperaturu i nije bio u stanju putovati s nama. Doći će čim se stanje stabilizira, sutra ili najkasnije prekosutra, izvijestio je sa zagrebačkog aerodroma Franko Škugor, v. d. izbornika reprezentacije
Vidi originalni članak

U jutarnjim satima u utorak hrvatska Davis Cup reprezentacija krenula je za Madrid. Međutim, ne u punom sastavu. No ne zbog već znanog otkaza Marina Čilića i smjene izbornika Željka Krajan, već bez prvog reketa Borne Ćorića!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On je sinoć dobio temperaturu i nije bio u stanju putovati s nama. Doći će čim se stanje stabilizira, sutra ili najkasnije prekosutra - izvijestio je sa zagrebačkog aerodroma Franko Škugor, v. d. izbornika reprezentacije.

- Ostali su tu, večeras već imamo trening u Madridu i isprobat ćemo uvjete i prilagoditi se što prije, no neće to biti ništa intenzivno za početak.

O TEKUĆOJ SEZONI Ćorić o problemima: Bilo je frustrirajuće, ma stvarno loše...

Ima još jedna novost.

- U stožeru nam se priključio Antonio Veić umjesto Lovra Zovka. Veić je radio s Bornom u zadnje vrijeme i korisno je da bude s nama.

Dakle, ne promijeni li se ništa do ponedjeljka, a valjda neće jer šokova je bilo dosta, Hrvatsku će u Madridu predstavljati Borna Ćorić, Mate Pavić, Nikola Mektić, Ivan Dodig te netko iz dvojca Borna Gojo i Nino Serdarušić. U ponedjeljak otvaramo protiv Rusije, potom dva dana kasnije slijedi domaćin Španjolska.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • SPALATINO 12.11.2019.

    E baš če bit lipo kad ih dobijemo

  • 12.11.2019.

    bravo futures mladeži, preko reprezentacije do love, ma da, ipak je to poanta davis cup-a... kakav ste vi jad to je za plakati

  • paškopatak_II 12.11.2019.

    Ovo je jadno. Pozovite Ivaniševića da igra i spasi nam obraz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare