To je to što me zanima!

Novo razočaranje za Ronalda: Nije u najboljih 11 saudijske lige

U najbolju momčad sezone saudijske lige uvršten je igrač koji je smatran jednim od najvećih promašaja Manchester Uniteda. Ronaldo je u 16 utakmica zabio 14 golova
Vidi originalni članak

Nakon što mu je istekao ugovor u Manchester Unitedu Cristiano Ronaldo odlučio je preseliti na Bliski istok. Al Nassr je predstavio Ronalda kao najveću zvijezdu lige, a cijela zemlja poludjela je za nogometom. Ronaldo je trebao predvoditi AL Nassr do naslova prvaka, no to mu baš i nije uspjelo.

NOVA ULOGA Cristano Ronaldo otkrio koliko još misli igrati nogomet i što će raditi nakon igračke karijere

Konkurentski Al Ittihad došao je do naslova i tako razočarao bogate šeike koji su doveli Portugalca. Ronaldo je zabio 14 golova u 16 utakmica, no to nije bilo dovoljno da pomogne svojoj momčadi. Naprotiv, Saudijci su toliko razočarani Ronaldom da ga nisu uvrstili ni u najbolju momčad sezone.

SPEKTAKULARNO VIDEO Benzema predstavljen u novom klubu. Predsjednik kluba iz kovčega izvadio Zlatnu loptu

Zato se jedan drugi bivši igrač Manchester Uniteda našao u najboljoj postavi. Odion Ighalo bio je proglašen kao jedan od najvećih promašaja Manchester Uniteda. U Saudijskoj Arabiji igrao je za  Al Hilal i to samo 18 mjeseci. Sezonu je završio sezonu kao treći najbolji strijelac lige. Osim što Ronaldo nije uspio doći do naslova prvaka, najbolja momčad sezone pokazuje koliko je ova sezona loša za Portugalca.

AMBASADOR DRŽAVE Ronaldo ostaje u Arabiji: Bilo je nezamislivo kad ovdje treniraju

Osim toga, sljedeća sezona potencijalno će mu biti još i teža. Ronaldu će se konkurencija u Saudijskoj Arabiji opasno pojačati. Al Ittihad je u svoje redove doveo Karima Benzemu i tako dodatno pojačao svoju momčad. Podsjetimo, Ronaldo je na Svjetskom prvenstvu u Katru bio izabran u najgoru momčad prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • simplicije23 12.06.2023.

    Čini se da oni nastoje da se on naljuti i ode kući ...

  • đuro kojotovski 09.06.2023.

    zabio je 14 golova u 16 utakmica.. ajmo malo okrenuti taj PR.. prije njegovog dolaska je njegov klub bio prvi na ljestvici s 8 bodova prednosti.. na kraju su završili 3 boda iza prvaka.. čini se kako im je više odmogao nego pomogao otkad je došao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare