To je to što me zanima!

Odgodili Kup i još jednom veliki derbi zbog europskog Dinama

Dinamo je protiv Gorice u polufinalu Kupa trebao igrati 7. travnja, a protiv Hajduka tjedan dana kasnije. To neće biti moguće jer su utakmice protiv Villarreala u četvrtfinalu Europske lige na rasporedu 8. i 15. travnja
Vidi originalni članak

Aktualni hrvatski prvak je pobjedom protiv Tottenhama (3-0) izborio plasman među najboljih osam u Europskoj ligi, a to znači i nove dvije utakmice na rasporedu. To bi značilo da će 'modri' opet morati mijenjati raspored, odnosno odgađa se utakmica polufinala Kupa protiv Gorice, a ponovno je odgođena i utakmica protiv Hajduka koji je već odgođen zbog tadašnjeg prodora zaraze Covidom među 'bile'.

FANTASTIČNE PRIPOVIJESTI Tri romana o Dinamovu čudu: To bi mogle biti priče o svecima, jantaru i - vilenjacima iz Grabe

Prvo su trebali igrati krajem veljače, a nedugo nakon toga odlučeno je kako će igrati 14. travnja, no to sad neće biti moguće. Naime, utakmice četvrtfinala EL na rasporedu su 8. i 15. travnja pa spomenuta utakmica, kao i ona u Kupu 7. travnja protiv Gorice, neće moći biti odigrane u zakazanim terminima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dinamo nam je zadao slatke brige. Neka samo ostane što duže u Europi i tako skuplja bodove za koeficijent, a mi ćemo se već nekako snaći i pronaći nove termine odigravanja. Zasad još ne znamo kada će se igrati te dvije odgođene utakmice, čekat ćemo rasplet četvrtfinalnih Dinamovih okršaja s Villarrealom pa ćemo onda vidjeti na čemu smo - rekao je za Sportske novosti Josip Brezni.

Novi datumi odigravanja još nisu poznati, ali imat će 'modri' pred sobom velike izazove na tri fronta.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • LUKAM10 LEGENDA 22.03.2021.

    Kad igrate na svim frontovima,daj molajte malo

  • LUKAM10 LEGENDA 22.03.2021.

    Koju kurblu ne igrate sa pričuvnim igračima,oni su taman za konkurenciju u hnl

  • 21.03.2021.

    Komentari bez čitanja članka! Ako je utakmica sa Vilarealom 15.4., znači da je Dinamo 14.4. već tamo na treningu i nikako nije moguće igrati 14. u HR protiv bilo koga. Obično je utakmica najranije svaki treći dan, a izgleda da bi Dinamo trebao igrati svaki dan, a možda i dvije u istom danu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare