To je to što me zanima!

Odgođen derbi Olympiakosa i PAO-a: Huligani gađali igrače

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Niti zabrana dolaska gostujućih navijača nije mogla spriječiti nerede uoči derbija Panathinaikosa i Olympiakosa koji je odgođen. Stradali su igrači crveno-bijelih...
Vidi originalni članak

Najveći grčki derbi između Panathinaikosa i Olympiakosa odgođen je nakon što su se navijači atenskog kluba sukobili s policijom i bakljama gađali igrače Olympiakosa po izlasku na teren.

Okršaji su počeli dva sata prije utakmice kad su nezadovoljnici bez ulaznica navalili na stadion i bacali kamenje na policiju.  Neredi su se nastavili i na samom stadionu Apostolos Nikolaidis pa je sudac Andreas Pappas morao odgoditi utakmicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Huligani bacali baklje po terenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaći navijači pogodili su napadača Olympiakosa Alfreða Finnbogasona bakljom u nogu, ali na njegovu sreću imao je na sebi trenirku. Osim njega, ozlijeđen je i Luka Milivojević , čovjek koji se u Maksimiru pojavio s kapom Crvene zvezde nakon utakmice Dinama i Olympiakosa.

Iako je zabrana dolaska gostujućih navijača standardna procedura u ogledima ove dvije momčadi, to nije moglo spriječiti huliganske ispade. Grčka policija objavila je kako je više od 50 osoba zadržano na ispitivanju, a njih 16 bit će sankcionirano.

Ovakav rasplet situacije neće biti dobar za Panathinaikos jer će vrlo vjerojatno bodovi za zelenim stolom otići crveno-bijelima i tako povećati razliku u odnosu na njihova ljutog rivala koja je uoči derbija iznosila velikih osam bodova .

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare