Obavijesti

Sport

Komentari 0

Odgođen derbi Olympiakosa i PAO-a: Huligani gađali igrače

Odgođen derbi Olympiakosa i PAO-a: Huligani gađali igrače
5

Niti zabrana dolaska gostujućih navijača nije mogla spriječiti nerede uoči derbija Panathinaikosa i Olympiakosa koji je odgođen. Stradali su igrači crveno-bijelih...

VIDEO

Najveći grčki derbi između Panathinaikosa i Olympiakosa odgođen je nakon što su se navijači atenskog kluba sukobili s policijom i bakljama gađali igrače Olympiakosa po izlasku na teren.

Okršaji su počeli dva sata prije utakmice kad su nezadovoljnici bez ulaznica navalili na stadion i bacali kamenje na policiju.  Neredi su se nastavili i na samom stadionu Apostolos Nikolaidis pa je sudac Andreas Pappas morao odgoditi utakmicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Huligani bacali baklje po terenu

Pokretanje videa...

24sata Video 00:41

Domaći navijači pogodili su napadača Olympiakosa Alfreða Finnbogasona bakljom u nogu, ali na njegovu sreću imao je na sebi trenirku. Osim njega, ozlijeđen je i Luka Milivojević , čovjek koji se u Maksimiru pojavio s kapom Crvene zvezde nakon utakmice Dinama i Olympiakosa.

Iako je zabrana dolaska gostujućih navijača standardna procedura u ogledima ove dvije momčadi, to nije moglo spriječiti huliganske ispade. Grčka policija objavila je kako je više od 50 osoba zadržano na ispitivanju, a njih 16 bit će sankcionirano.

Ovakav rasplet situacije neće biti dobar za Panathinaikos jer će vrlo vjerojatno bodovi za zelenim stolom otići crveno-bijelima i tako povećati razliku u odnosu na njihova ljutog rivala koja je uoči derbija iznosila velikih osam bodova .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini