To je to što me zanima!

Odlučili navijači: Henderson je najbolji igrač Premiershipa...

Henderson je  osvojio 23 posto glasova navijača koji su sudjelovali u BBC-jevoj anketi, a drugo je mjesto pripalo njegov suigrač Sadio Mane sa 17 posto glasova, Kevin de Bruyne je treći sa 14 posto glasova
Vidi originalni članak

Sportska redakcija britanske radiotelevizije BBC je proglasila kapetana vodećeg Liverpoola Jordana Hendersona najboljim igračem engleskog prvenstva u sezoni 2019./20., koje je zbog pandemije koronavirusa prekinuto devet kola prije kraja. 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Henderson je  osvojio 23 posto glasova navijača koji su sudjelovali u BBC-jevoj anketi, a drugo je mjesto pripalo njegov suigrač Sadio Mane sa 17 posto glasova, Kevin de Bruyne iz Manchester Cityja je treći sa 14 posto glasova. 

Najboljim trenerom proglašen je Nijemac za kormilom Liverpoola Jürgen Klopp, dok je Trent Alexander-Arnold proglašen najboljim mladim igračem.

VATRENA MOSTARKA ADRIJANA: Svašta su komentirali, ali za Liverpool sam napisala i knjigu

Idealnih 11

Idealnu jedanaestoricu Premier League u sezoni 2019./20. u izboru BBC čine: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk (Liverpool), Caglar Söyüncü (Leicester), Andy Robertson (Liverpool), Kevin De Bruyne (Manchester City), Jordan Henderson (Liverpool), Bruno Fernandes (Manchester United), Mohamed Salah (Liverpool), Sergio Aguero (Manchester City) i Sadio Mane (Liverpool).

KOŠTALA GA ZABAVA Dan kada se Raketa 'razišao' s Barcom: Od Anfielda do danas

Liverpool je u trenutku prekida prvenstva imao je 25 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Manchester Cityja. Engleski klubovi će u ponedjeljak objaviti kada se vraćaju na nogometne terene i najvjerojatnije će se se prvenstvo nastaviti u lipnju, a svih 92 utakmica će se odigrati pred praznim tribinama i na neutralnim terenima, što ne podržavaju svi klubovi.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gnojna družina 10.05.2020.

    Mozda individualno i nije najbolji ali je jedan od glavnih igraca u klubu koji ima skoro 30 (30?!) bodova fore u najjacoj ligi svijeta. Prije par godina je bio klasicni rasturac protivnicke igre..strasno je koliko je napredovao i tehnicki i takticki otkako je Klopp dosao u Lpool.

  • mislav622 09.05.2020.

    Pa glasali su navijači tako da je logicno da ovaj izbor nema veze s vezom!!!

  • 08.05.2020.

    Ajmo raspisi se livadaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare