To je to što me zanima!

Odlučili ste: U osmini finala Eura najpoželjniji stari znanci!

Slovaci su nam stari znanci i protivnici bez kojih u zadnje vrijeme ne možemo u kvalifikacijama za velika natjecanja. Upravo smo protiv njih u studenom 2019. potvrdili plasman na ovaj Euro pobjedom 3-1 na Rujevici
Vidi originalni članak

Španjolska, Švedska, Slovačka ili Poljska? Hrvatska protivnika u osmini finala u Kopenhagenu 28. lipnja neće znati do večeras, ali pita li se čitatelje 24sata, stvar je jasna: Slovačka je najbolji izbor!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na uzorku od 13.000 glasova više od polovice čitatelja (53,25 posto) složilo se da bi protiv Hamšika, Škriniara i društva "Vatreni" imali najveće šanse za četvrtfinale Europskog prvenstva.

Slovaci su nam stari znanci i protivnici bez kojih u zadnje vrijeme ne možemo u kvalifikacijama za velika natjecanja. Upravo smo protiv njih u studenom 2019. potvrdili plasman na ovaj Euro pobjedom 3-1 na Rujevici, a konkurenti su nam i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Ukupno smo odigrali osam utakmica uz četiri pobjede, dva poraza i dva remija. Najveća je bila u Trnavi 4-0 u rujnu 2019.

ŠKOTSKE LEGENDE TUŽNE I OČARANE 'Modrić nas je ubio. Slomio nam je srca, ali je to učinio predivno. Baš je užitak gledati majstora' VIA KOPENHAGEN Vodič za navijače: Pri ulasku u Dansku morate se testirati ili dati potvrdu da ste cijepljeni

Nakon Slovačke najpoželjniji su vam/nam, pak, Španjolci (16,68)! Premda nisu oduševili nikoga u prve dvije utakmice, ponajmanje Rafaela van der Vaarta ("užasni su i grozni"), ipak su na papiru i dalje jedni od favorita turnira. A upravo danas protiv Slovačke igraju utakmicu odluke u Sevilli (18:00) u koju ulaze s dva boda.

Za Poljsku kao protivnika glas je dalo 15,84 posto navijača, dok najmanje želite Švedsku (14,23). Šveđani već imaju ulaznicu za osminu finala, no protiv Poljske u St. Peterburgu igraju za potvrdu prvog mjesta. I do otprilike 20 sati nećemo znati tko će biti prvi, a tko drugi u toj skupini jer sve četiri reprezentacije mogu na prve dvije pozicije...

KAPETAN ZA POVIJEST Tako to radi naš maestro Luka: Modrić je najmlađi i najstariji strijelac Hrvatske na Euru! POGLEDAJTE VIDEO Pa ovako se ne slavi ni pobjeda Njemačke: Hrvati i 'die Polizei' napravili ludnicu u Frankfurtu!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • morata55 23.06.2021.

    Cestitke deckima na prolazu dalje, ali ruku na srce kad vidim tko je sve prosao i tko ce proci sasvim ocekivano je da pripadamo u top 16 reprezentacija Europe i od one sinocnje pobjede ne treba raditi nikakve feste jer prolazak dalje se od nas ocekivao vec u drugom kolu da smo dobili Cesku i odigrali remi sa Engleskom! Sinoc su igrali bolje ali tu ima jos dosta prostora za napredak, Skoti koji su napadacki limitirani su nam stvorili par dobrih sansi a i uspjeli su izjednaciti i to treba biti nesto na cemu treba raditi u ovih 5 dana. I da ovo sto je vec krenulo podcjenjivanje Slovacke/Svedske/Spanjolske/Poljske, to mora stati. Sa Svedskom nikome nece biti lako, Spanjolska je svoje obe utkamice trebala dobiti sa 2 razlike, Poljska ima Lewandowskog a Slovacka ako prode onda je sigurno da imaju kvalitetu i da su sa razlogom prosli. Zato ne treba nam nikakva euforija jer sjetimo se samo naslova jucer u ovo doba. Lijep pozdrav svima.

  • Firefox_1 23.06.2021.

    Protiv svakoga možemo, ali nikoga nesmijemo podcijeniti.

  • okii 23.06.2021.

    na 24+ nitko da stavi komentar... kako to..

Komentiraj...
Vidi sve komentare