Sport

Komentari 71

Vodič za navijače: Pri ulasku u Dansku morate se testirati ili dati potvrdu da ste cijepljeni

Vodič za navijače: Pri ulasku u Dansku morate se testirati ili dati potvrdu da ste cijepljeni

Hrvatska sljedeću utakmicu igra u Kopenhagenu u ponedjeljak, a do tamo je puno lakše doći nego što je to bio slučaj s Glasgowom i Londonom. 'Kockice' će zapaliti grad!

Hrvatska je slavila protiv Škotske 3-1 i tom pobjedom prošla dalje, i to kao drugoplasirana u skupini D pošto su Englezi slavili protiv Češke.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje navijača u Frankfurtu

 

Iako se protivnici još ne znaju, a moguće su čak četiri različite momčadi, poznato je gdje će i kad Hrvatska igrati.

Izabranici Zlatka Dalića igrat će u ponedjeljak, 28. lipnja od 18 sati s drugoplasiranom iz skupine E, u Kopenhagenu. Tko će to biti doznat ćemo nakon zadnjeg kola te skupine u srijedu od 18 sati.

Prođe li tu prepreku, Hrvatska će u četvrtfinalu 2. srpnja igrati u Sankt Peterburgu protiv pobjednika skupine smrti (Francuska, Njemačka, Portugal ili Mađarska) i trećeplasiranog iz skupina A (Švicarska) ili C (Ukrajina).

Ulaznice za utakmicu u Kopenhagenu podijeljene su u tri kategorije. Prva kategorija košta 185 eura, druga 125, a treća tek 50 eura. 

Koliko će točno ljudi moći na tribine još nije točno poznato, no ono što je poznato je - kako ući u Dansku! A to je puno, puno lakše nego što je bio slučaj sa Škotskom i Engleskom.

Kako ući u Dansku?

Hrvatska je od 12. lipnja u danskim preporukama za sprječavanje širenja koronavirusa tijekom pandemije označena žutom bojom. Za putovanja u Dansku iz država koje su na žutoj listi nije potreban Covid test pri ulasku u avion.

Putnici koji ulaze u Dansku moraju pokazati jednog od navedenoga:

Više informacija možete pronaći na stranicama Ministarstva vanjskih poslova RH.