Sport

Komentari 34

Odlučili ste: U osmini finala Eura najpoželjniji stari znanci!

Odlučili ste: U osmini finala Eura najpoželjniji stari znanci!

Slovaci su nam stari znanci i protivnici bez kojih u zadnje vrijeme ne možemo u kvalifikacijama za velika natjecanja. Upravo smo protiv njih u studenom 2019. potvrdili plasman na ovaj Euro pobjedom 3-1 na Rujevici

Španjolska, Švedska, Slovačka ili Poljska? Hrvatska protivnika u osmini finala u Kopenhagenu 28. lipnja neće znati do večeras, ali pita li se čitatelje 24sata, stvar je jasna: Slovačka je najbolji izbor!

POGLEDAJTE VIDEO:

Na uzorku od 13.000 glasova više od polovice čitatelja (53,25 posto) složilo se da bi protiv Hamšika, Škriniara i društva "Vatreni" imali najveće šanse za četvrtfinale Europskog prvenstva.

Slovaci su nam stari znanci i protivnici bez kojih u zadnje vrijeme ne možemo u kvalifikacijama za velika natjecanja. Upravo smo protiv njih u studenom 2019. potvrdili plasman na ovaj Euro pobjedom 3-1 na Rujevici, a konkurenti su nam i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Ukupno smo odigrali osam utakmica uz četiri pobjede, dva poraza i dva remija. Najveća je bila u Trnavi 4-0 u rujnu 2019.

Nakon Slovačke najpoželjniji su vam/nam, pak, Španjolci (16,68)! Premda nisu oduševili nikoga u prve dvije utakmice, ponajmanje Rafaela van der Vaarta ("užasni su i grozni"), ipak su na papiru i dalje jedni od favorita turnira. A upravo danas protiv Slovačke igraju utakmicu odluke u Sevilli (18:00) u koju ulaze s dva boda.

Za Poljsku kao protivnika glas je dalo 15,84 posto navijača, dok najmanje želite Švedsku (14,23). Šveđani već imaju ulaznicu za osminu finala, no protiv Poljske u St. Peterburgu igraju za potvrdu prvog mjesta. I do otprilike 20 sati nećemo znati tko će biti prvi, a tko drugi u toj skupini jer sve četiri reprezentacije mogu na prve dvije pozicije...

Najčitaniji članci