To je to što me zanima!

Ole, je li sada vrijeme? Watford utrpao Manchesteru 4 'komada'

Watford je na poluvremenu imao 2-0, a mogao je imati i 3-0 da Sarr nije promašio jedanaesterac u 11. minuti pri rezultatu 1-0. I to dvaput. United je posljednjih 20-ak minuta igrao s desetoricom u polju...
Vidi originalni članak

Nakon utakmice 12. kola Premiershipa između Watforda i Manchester Uniteda ponovno se postavlja pitanje: Tko je tu 'lud'? Ole Gunnar Solskjaer ili onaj koji ga i dalje drži na klupi? Navijači 'crvenih vragova' već su odavno izgubili povjerenje u Norvežanina koji je nekim čudom uspio preživjeti brojne katastrofalne rezultate.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manchester United  ponovno je izgubio, ovog puta je Watford bio bolji s 4-1 s tim da su 'crveni vragovi' igrali s igračem manje posljednjih 20-ak minuta utakmice jer je pocrvenio Harry Maguire.

BIJESNI CRISTIANO VIDEO Ronaldo nije htio pružiti ruku izborniku pa se oglasio: Nema isprike, ići ćemo u Katar

Watford je na poluvremenu imao 2-0, a mogao je imati i 3-0 da Sarr nije promašio jedanaesterac u 11. minuti pri rezultatu 1-0. I to dvaput! Naime, De Gea je obranio prvi pokušaj s bijele točke na koji je naletio Kiko i pospremio odbijanac, no Jonathan Moss uvidio je nepravilnost kod izvođenja te vratio Sarru ponovno na bijelu točku, a De Gea je još jednom pogodio stranu i obranio jedanaesterac.

Ipak, Španjolac nije mogao ništa u 28. minuti kada je King zabio za 1-0, a ni u 44. kada se Sarr iskupio za promašaje golom za 2-0. 

Solskjaer je na predahu u svlačionici ostavio McTominaya i Rashforda, a njihova mjesta su zauzeli Martial i Van de Beek koji je u 50. smanjio na 2-1 na asistenciju Ronalda. Nevjerojatno je da Nizozemac nema svoje mjesto u ovako lošem Unitedu, ovog puta je od prve minute na terenu bio Nemanja Matić... 

Harry Maguire ostavio je svoju momčad na cjedilu u 69. minuti nakon što je isključen zbog dva žuta kartona. Prvi je zaradio sedam minuta ranije.

Za 3-1 zabio je Pedro u drugoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju Dennisa, koji je četiri minute kasnije postavio konačan rezultat.

ORIGINALNO Srbin se narugao Ronaldu: Ti pij vodu, a ja ću Coca-Colu u Kataru

Bio je to već 5. poraz Uniteda u ovoj sezoni, treći u četiri posljednje utakmice u Premiershipu...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • franjo12_1 21.11.2021.

    cissta sabotaza od strane igraca, to se treba pocet kaznjavat

  • FC Sheffield Thursday 20.11.2021.

    kom jos nie jasno da je za sve krivac Plačinaldo taj se ne razme v loptu

  • Slender 20.11.2021.

    'Manchesteru' ? Kojem Manchesteru? Niti jedan klub nema takav nadimak. Kaže se 'Unitedu' ili 'Cityju'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare