Obavijesti

Sport

Komentari 65

VIDEO Ronaldo nije htio pružiti ruku izborniku pa se oglasio: Nema isprike, ići ćemo u Katar

VIDEO Ronaldo nije htio pružiti ruku izborniku pa se oglasio: Nema isprike, ići ćemo u Katar

Nogomet nam je opet pokazao da ponekad najteže staze vode do najpoželjnijih ishoda. Jučerašnji rezultat je bio težak, ali nedovoljan da nas sruši. Portugal ide u Katar, napisao je optimistični Ronaldo

VIDEO

Dok su Srbi slavili veliku pobjedu usred Portugala (2-1) i plasman na Svjetsko prvenstvo, Cristiano Ronaldo (37) bio je u nevjerici. Sjeo je na travnjak i zaplakao. Osvojio je sve što se može osvojiti, jedan je od najboljih u povijesti, ali htio je još jednom obući portugalski dres i predstavljati svoju zemlju na velikoj pozornici. Možda i po posljednji put. Tješili su ga njegovi suigrači, protivnici, ali ništa nije moglo utješiti Portugalca koji je ridao suze.

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

Bio je ljutit na sebe i sve oko sebe, a posebno na Fernanda Santosa. Portugalski izbornik prišao je Ronaldu kako bi ga utješio i porazgovarao s njim, no igrač Uniteda odbio se rukovati sa Santosom te mu je nešto nervozno gestikulirao. Mnogi su to protumačili kao tinjanje nezadovoljstva i neslaganje između kapetana i izbornika koji su zajedno prije pet godina osvojili Europsko prvenstvo. 

World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Portugal v Serbia

No, ovaj Portugal igra miljama daleko od kvalitete koju posjeduje. Santos je dobio Ferrari, ali kao da ne zna rukovati njime. Piksi Stojković ga je u potpunosti nadigrao. 

Video pogledajte OVDJE.

- Govorio je o golu za pobjedu u posljednjoj minuti u Beogradu, koji mu je neopravdano poništen. To je govorio. O tome se radilo kod njegove gestikulacije. Frustriran je. I to je normalno - smirivao je strasti Santos nakon utakmice. 

World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Portugal v Serbia

Nakon što su se emocije slegle, shrvani Ronaldo obratio se portugalskim navijačima na Instagramu.

- Nogomet nam je opet pokazao da ponekad najteže staze vode do najpoželjnijih ishoda. Jučerašnji rezultat je bio težak, ali nedovoljan da nas sruši. Cilj o plasmanu na Svjetsko prvenstvo 2022. još uvijek je živ i znamo što moramo učiniti da stignemo tamo. Nema isprike. Portugal ide u Katar - napisao je Cristiano.

I dalje ništa nije gotovo. Portugal ima priliku plasirati se u Katar preko dodatnih kvalifikacija. Ali ovaj put u možda najtežim dodatnim kvalifikacijama ikada. Za posljednje tri europske karte koje vode na SP borit će se čak 12 reprezentacija. Ako gledamo po kvaliteti, Portugal ne samo da zaslužuje biti u Kataru, nego bi bio jedan od favorita za naslov. No, treba priznati, uz ovakvu igru jako teško. 

World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Portugal v Republic of Ireland

Ronaldova žeđ za uspjehom je neutaživa, ali SP bi mu moglo biti posljednje veliko natjecanje s reprezentacijom. I upravo zato ga je toliko pogodio poraz od Srbije. Nastupio je na pet europskih prvenstava čime je postao jedini igrač kojemu je to uspio i četiri svjetska prvenstva, a najveći uspjeh nemjerljivo je naslov europskog prvaka iz 2016. godine. Uz to je i najbolji strijelac u povijesti europskih prvenstava te je sa 115 golova postao igrač s najviše golova u dresu reprezentacije.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Portugal v Serbia

Portugalac je stroj koji melje i s 36 godina, no jednom će taj stroj morati stati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu