To je to što me zanima!

Olympiakos promašio penal pa ipak srušio Livajin AEK u Kupu...

Momčad iz Pireja je mogla i uvjerljivije slaviti, no Youssef El Arabi u 57. minuti nije uspio realizirati jedanaesterac. Panagiotis Tsintotas sjajno je obranio njegov udarac
Vidi originalni članak

Nogometaši Olympiakosa osvojili su grčki Kup svladavši u finalu u Ateni AEK s 1-0 golom Srbina Lazara Ranđelovića u 9. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:  Dinamo u Splitu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčad iz Pireja je mogla i uvjerljivije slaviti, no Youssef El Arabi u 57. minuti nije uspio realizirati jedanaesterac. Panagiotis Tsintotas sjajno je obranio njegov udarac.

Za AEK je cijeli susret igrao hrvatski napadač Marko Livaja koji je u 83. minuti dobio žuti karton zbog prigovora nizozemskom sucu Bjornu Kuipersu.

GDJE GLEDATI BIJELE? Europski Hajduk ipak na TV-u! Moći ćemo pratiti prijenos uživo

Ovogodišnje finale Kupa već je nekoliko puta odgađano, posljednji put zbog koronavirusa unutar ekipe Olympiakosa, a završnica je odigrana na neutralnom terenu u atenskom predgrađu Volos i bez gledatelja.

Utakmici su ipak prethodili sukobi kada su deseci navijača AEK-a pokušali prići hotelu u kojem su odsjedali igrači Olympiakosa, prije nego što ih je policija rastjerala upotrebom suzavca.

OSJEČANI, MOŽETE VI TO Je li ovo neka šala? Nestvaran debakl Basela uoči Osijeka: Od trećeligaša kod kuće izgubio 1-5!

Olympiacos je rekorder sa 28 osvojenih Kupova, dok je ovo četvrti uzastopni poraz u finalu grčkog Kupa za AEK, koji je u prethodna tri izdanja gubio od PAOK-a iz Soluna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.09.2020.

    Gdje si sada livaja vaja protiv jakih nemozes pr...

Komentiraj...
Vidi sve komentare