To je to što me zanima!

Opet nas podcjenjuju! Favorit za zlato? Španjolci, uvjerljivo...

Danci, Francuzi, Šveđani, Nijemci, Norvežani. Sve su te momčadi ispale s natjecanja, neke smo i mi izbacili, a po kladionicama su bile ispred nas. Ostao je jedino četvrti favorit - Španjolska
Vidi originalni članak

Hrvatska je u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva suprotno očekivanjima svladala Norvešku 29-28 i plasirala se u finale.

Koeficijent na Norvešku bio je između 1,50 i 1,60, što je značilo da su Skandinavci bili uvjerljivi favoriti, no kako je rekao Željko Musa, mi Hrvati smo inatljiv narod... Nakon dva produžetka 'kauboji' su slavili, dokazali svima da su bili u krivu, a sad se čini - morat će ponoviti isto!

DRAMI NIKAD KRAJA Musa: Pa mi smo takvi! Nema drugog, s nama je uvijek horor

Jer iako imamo malo više šanse protiv Španjolske nego što smo imali protiv Norveške i iako imamo puno veće šanse za zlato nego što nam se predviđalo uoči prvenstva kad smo bili tek sedmi favorit, i dalje smo autsajderi! Danci, Francuzi, Šveđani, Nijemci, Norvežani. Sve su te momčadi ispale s natjecanja, neke smo i mi izbacili, a po kladionicama su bile ispred nas. Ostao je jedino četvrti favorit - Španjolska.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iskusna španjolska momčad s granitnom 5-1 obranom po kladionicama ima oko 60% šanse za slavlje nakon 60 minuta u finalu. Hrvatska? Tek oko 34%...

O NORVEŽANIMA Karačić: Pa bili su prepotentni, očito nisu naučili tko su Hrvati

No nema veze! Rekao je Kara, očito oni ne znaju tko su Hrvati...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • biberrr 26.01.2020.

    Protiv Norveške smo imali čak 11 tehničkih greški,a naši najbolji strijelci Karačić(2/8) i Stepančić (3/8) nisu imali svoj dan,od 16 udaraca na gol,zabili su samo 5,dakle realizacija ispod 30%. Za pobjedu nad Španjolskom nam trebaju raspoloženi Karačić i Stepančić,sa postotkom realizacije bar oko 60% i moramo prepoloviti broj tehničkih greški na 5,6. Tada neće biti ni drame,ni problema i glatko dobijamo Španjolce.

  • surivlaj 25.01.2020.

    Oće španjolci sudit?

  • madmax2020 25.01.2020.

    Momci,lijepo se odmorite,bez treninga,relax,pa sutra vidimo kome obojci,kome opanci

Komentiraj...
Vidi sve komentare