Sport

Komentari 29

Opet nas podcjenjuju! Favorit za zlato? Španjolci, uvjerljivo...

Opet nas podcjenjuju! Favorit za zlato? Španjolci, uvjerljivo...

Danci, Francuzi, Šveđani, Nijemci, Norvežani. Sve su te momčadi ispale s natjecanja, neke smo i mi izbacili, a po kladionicama su bile ispred nas. Ostao je jedino četvrti favorit - Španjolska

Hrvatska je u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva suprotno očekivanjima svladala Norvešku 29-28 i plasirala se u finale.

Koeficijent na Norvešku bio je između 1,50 i 1,60, što je značilo da su Skandinavci bili uvjerljivi favoriti, no kako je rekao Željko Musa, mi Hrvati smo inatljiv narod... Nakon dva produžetka 'kauboji' su slavili, dokazali svima da su bili u krivu, a sad se čini - morat će ponoviti isto!

Jer iako imamo malo više šanse protiv Španjolske nego što smo imali protiv Norveške i iako imamo puno veće šanse za zlato nego što nam se predviđalo uoči prvenstva kad smo bili tek sedmi favorit, i dalje smo autsajderi! Danci, Francuzi, Šveđani, Nijemci, Norvežani. Sve su te momčadi ispale s natjecanja, neke smo i mi izbacili, a po kladionicama su bile ispred nas. Ostao je jedino četvrti favorit - Španjolska.

Iskusna španjolska momčad s granitnom 5-1 obranom po kladionicama ima oko 60% šanse za slavlje nakon 60 minuta u finalu. Hrvatska? Tek oko 34%...

No nema veze! Rekao je Kara, očito oni ne znaju tko su Hrvati...

Najčitaniji članci