To je to što me zanima!

'Orijent je spreman za 1. HNL, mi možemo igrati na Kantridi'

Kantridi je potrebno vrlo malo dorade da zadovolji uvjete i da Orijent tamo igra 1. HNL. No sve je to jako daleko i u kondicionalu. Previše je tih 'ako', ali... Orijent jest i bit će spreman za sve, kaže nam Koljanin
Vidi originalni članak

Digla se prašina oko Orijenta, spominje se kršenje pravilnika, upitnost prvoligaške licence, a sve... Bez ikakvog razloga, tvrdi dopredsjednik krimejskog kluba Marinko Koljanin.

POGLEDAJTE VIDEO: ORIJENT

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priča o neobjavljenom revidiranom financijskom izvješću za 2019. i ukupni iznos isplaćen posrednicima objavljeni su na klupskoj web stranici. Sa tri dana zakašnjenja zbog zanemarivog birokratskog propusta za koji HNS kao 'strašnu kaznu' šalje... Podsjetnik.

- Financijsko izvješće za 2019. godinu uredno je i na vrijeme dostavljeno Odjelu za licenciranje HNS-a. Sa svom drugom neophodnom dokumentacijom. U ponedjeljak je objavljeno i na našim web stranicama - kaže Koljanin.

- Što se izvješća o iznosu isplaćenom posrednicima tiče: i to smo objavili. Taj iznos je: 0 (nula) kuna. Naš je propust da smo zakasnili dan-dva, ali ako je to najveći grijeh za klub koji je donedavno bio trećeligaš onda smo mi čudo - govori nam Koljanin.

STOLJEĆE KRIMEJSKOG PONOSA Orijentovih 100 godina! Del si mog života i ti ćeš vavek to bit

- Na svakoj Orijentovoj godišnjoj Skupštini javno objavljujemo izvor svake zarađene i svake potrošene kune, svaka stavka je pred javnošću.

Prva liga?

- Uredili smo prostor za treniranje iza sjevernog gola, klupski je prioritet uređenje terena za trening na Sveučilišnom kampu na Trsatu, a onda tek ide uređenje stadiona. Veliki bi zahvati trebali Krimeji za tu licencu.

Zato u gradu postoje još dva stadiona. Kantrida bi mogla biti Orijentov prvoligaški, a Opatijin drugoligaški dom.

- Da, na Kantridi je potrebno vrlo malo dorade. Zapravo samo brojači, a ako se bude igralo bez publike onda ni oni nisu potrebni.

MITSKE RIJEČKE STIJENE Na Kantridi će se opet igrati! Orijent i Opatija su kandidati

Orijent je treći u 2. HNL, drugoplasirana Croatia Zmijavci nije podnijela zahtjeva za prvoligašku licencu. Ako budete igrali kvalifikacije za ulazak u 1. HNL... S kim ćete igrati pripremne utakmice?!

- Sve je to jako daleko i u kondicionalu. Jako je puno tih 'ako', ali Orijent jest i bit će spreman za svaki rasplet. Bez traženja alibija i 'plakanja'. Spremit ćemo se najbolje što možemo, dođe li do kvalifikacija. A ako se plasiramo u 1. HNL: bit ćemo spremni! - rekao nam je nekadašnji direktor Rijeke i aktualni dopredsjednik Orijenta, Marinko Koljanin.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • magicmushrooms 12.05.2020.

    Najbolji je Orijent Susacki!!! Teta Roza Dijagnoza od Portoroza do Trsata pjeva se u cast crvenog prvaka!!!!

  • Leo Archibald 12.05.2020.

    Budite tamo di ste jer i za tamo niste?

  • luuud 11.05.2020.

    I dat ces igracima minimalce i nikakvu zaradu al glavno da ti igras prvu ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare