Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Orijent je spreman za 1. HNL, mi možemo igrati na Kantridi'

'Orijent je spreman za 1. HNL, mi možemo igrati na Kantridi'
1

Kantridi je potrebno vrlo malo dorade da zadovolji uvjete i da Orijent tamo igra 1. HNL. No sve je to jako daleko i u kondicionalu. Previše je tih 'ako', ali... Orijent jest i bit će spreman za sve, kaže nam Koljanin

VIDEO

Digla se prašina oko Orijenta, spominje se kršenje pravilnika, upitnost prvoligaške licence, a sve... Bez ikakvog razloga, tvrdi dopredsjednik krimejskog kluba Marinko Koljanin.

POGLEDAJTE VIDEO: ORIJENT

Pokretanje videa...

Orijent, Red Fuckers 00:36

Priča o neobjavljenom revidiranom financijskom izvješću za 2019. i ukupni iznos isplaćen posrednicima objavljeni su na klupskoj web stranici. Sa tri dana zakašnjenja zbog zanemarivog birokratskog propusta za koji HNS kao 'strašnu kaznu' šalje... Podsjetnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Financijsko izvješće za 2019. godinu uredno je i na vrijeme dostavljeno Odjelu za licenciranje HNS-a. Sa svom drugom neophodnom dokumentacijom. U ponedjeljak je objavljeno i na našim web stranicama - kaže Koljanin.

- Što se izvješća o iznosu isplaćenom posrednicima tiče: i to smo objavili. Taj iznos je: 0 (nula) kuna. Naš je propust da smo zakasnili dan-dva, ali ako je to najveći grijeh za klub koji je donedavno bio trećeligaš onda smo mi čudo - govori nam Koljanin.

Orijentovih 100 godina! Del si mog života i ti ćeš vavek to bit
Orijentovih 100 godina! Del si mog života i ti ćeš vavek to bit

- Na svakoj Orijentovoj godišnjoj Skupštini javno objavljujemo izvor svake zarađene i svake potrošene kune, svaka stavka je pred javnošću.

Prva liga?

- Uredili smo prostor za treniranje iza sjevernog gola, klupski je prioritet uređenje terena za trening na Sveučilišnom kampu na Trsatu, a onda tek ide uređenje stadiona. Veliki bi zahvati trebali Krimeji za tu licencu.

Zato u gradu postoje još dva stadiona. Kantrida bi mogla biti Orijentov prvoligaški, a Opatijin drugoligaški dom.

- Da, na Kantridi je potrebno vrlo malo dorade. Zapravo samo brojači, a ako se bude igralo bez publike onda ni oni nisu potrebni.

Na Kantridi će se opet igrati! Orijent i Opatija su kandidati
Na Kantridi će se opet igrati! Orijent i Opatija su kandidati

Orijent je treći u 2. HNL, drugoplasirana Croatia Zmijavci nije podnijela zahtjeva za prvoligašku licencu. Ako budete igrali kvalifikacije za ulazak u 1. HNL... S kim ćete igrati pripremne utakmice?!

- Sve je to jako daleko i u kondicionalu. Jako je puno tih 'ako', ali Orijent jest i bit će spreman za svaki rasplet. Bez traženja alibija i 'plakanja'. Spremit ćemo se najbolje što možemo, dođe li do kvalifikacija. A ako se plasiramo u 1. HNL: bit ćemo spremni! - rekao nam je nekadašnji direktor Rijeke i aktualni dopredsjednik Orijenta, Marinko Koljanin.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...