To je to što me zanima!

Osijek dobiva Red Bull Arenu? Bio bi tek četvrti takav klub

Osijek će svakako postati jedini klub u regiji čiji će se stadion zvati po generalnom sponzoru, a novi stadion bi trebao imati oko 12 tisuća natkrivenih mjesta. Gotov bi trebao biti do kraja godine
Vidi originalni članak

Što veže Leipzig, Salzburg i New York? Odgovor je - Red Bull. A kako vam zvuči da im se pridruži i Osijek?

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da, novi Osijekov stadion na Pampasu mogao bi dobiti ime po poznatom proizvođaču energetskih pića. Licitacija traje, a Red Bull je jedan od "ozbiljnih igrača" koji bi mogao zakupiti naziv novog Osijekova stadiona, prenosi Glas Slavonije.

NOVI UGOVOR O TV PRAVIMA HNL se vraća na HTV? Iz saveza poručili: Uvjereni smo da ćemo povećati dostupnost prijenosa KAPITALAC 'MERCATA' Lovrić: Hajduk i Galatasaray? Ma htio sam samo u Osijek! A Bjelica je najbolji trener države

Osijek će svakako postati jedini klub u regiji čiji će se stadion zvati po generalnom sponzoru, a novi stadion bi trebao imati oko 12 tisuća natkrivenih mjesta. Tribine će biti udaljene svega šest metara od travnjaka, a to znači da će osječki navijači, kao na engleskim stadionima, doslovno 'disati' igračima za vratom.

Radovi na izgradnji istog približavaju se završnoj fazi, sve bi trebalo biti gotovo do kraja ove godine, bude li sve prema planu, i do jeseni. 

Inače, stadion se gradi na močvarnom tlu koje je bilo namijenjeno za sirovinu nekadašnjeg proizvođača šibica, Drava, a sad je prenamijenjeno za građevinu. Četiri su faze projekta, od izrade nasipa od močvarnog tla do građevinskog do početka gradnje samog objekta u rujnu 2019. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Cigalj 19.02.2022.

    Stavro mislite da ce nakon sta je Orban svojata slavoniju da ce Hrvatska reprezrntacija igrat na madarskom stadionu fuj

  • EROHERCEG 18.02.2022.

    Ahahahahahha koja laz. Pa od ovog nema nista. Opet iskompleksirani sokci pod patronatom madara

  • Santana8 18.02.2022.

    Hvala Mađari a nasi politicari nek se srame !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare