To je to što me zanima!

Osijek je slomio Albance i platio odštetu. Vraća se legenda kluba

U ponedjeljak idem na konačni razgovor s predsjednikom, pa se nadam da stižem u utorak ili najkasnije u srijedu, poručio je osječki stručnjak Zoran Zekić koji se vraća nakon četiri i pol godine
Vidi originalni članak

U 8. kolu albanske Superlige je Partizani s 4-3 (3-1) slavio protiv Kukësija kod kuće, a bio je to oproštaj Zorana Zekića od kluba iz Tirane. Kako piše Glas Slavonije, kroz dan ili dva će se osječki stručnjak vratiti u klub, ovaj put ne na Gradski vrt, već na Opus Arenu.

ZNA ŠTO ŽELI Predsjednik Osijeka: U novu eru klub će povesti - Zoran Zekić!

- U ponedjeljak idem na konačni razgovor s predsjednikom, pa se nadam da stižem u utorak ili najkasnije u srijedu - napisao im je Zekić.

Kako pišu Sportske novosti, Ferenc Sakalj je izdvojio 100.000 eura kako bi vratio Zekića u Osijek koji će sad imati dva tjedna da posloži momčad. Davali su u Albaniji novi ugovor Zekiću, ali on se htio vratiti u Osijek. U Osijeku je Zeka bio skoro četiri godine, od rujna 2015. do ožujka 2019., a u 152 utakmice prema Transfermarktu imao je 69 pobjeda, 40 remija i 43. poraza. Tek kad je stigao bilo je to teško vrijeme za osječki klub, a onda su doživjeli promjenu vlasnika i svojevrsnu renesansu.

- Zekić i ja smo prijatelji, volio bih da se vrati. Znam da živi taj grad i klub, sigurno bi išao otvorena srca napraviti više nego što su napravili. Nadam se da će uspjeti dogovoriti odlazak s predsjednikom koji ga je jako zavolio. Ali Osijek je ipak njegov dom, nadam se da će to shvatiti - prokomentirao je njegov dolazak Tomislav Ivković.

A imat će Zekić težak povratak na klupu Osijeka jer ga 22. listopada od 18 sati čeka utakmica protiv Hajduka na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • derventski 10.10.2023.

    Brine me kod Zekica što već u Osijeku skine gaće kad krene u Split😡

  • Njofra27 10.10.2023.

    ovaj osijek ponovno nema pojma sta radi

  • David1Prometheus 10.10.2023.

    Upravo su si zakucali zadnji cavao u lijes s Zekicem..covjek imao jednu dobru polusezonu u karijeri s Kamenom s pokopo je svaki klub koji je trenirao da se godinama oporavljao nakon njega..kad pomislis da nemogu nize iznenade te

Komentiraj...
Vidi sve komentare