To je to što me zanima!

Mađar zabio fenomenalan gol, Osječani su opet ispred 'modrih'

Momčad Nenada Bjelica zasjela je na vrh HNL-a zahvaljujući pobjedi 2-0 nad Lokomotivom u Gradskom vrtu. Strijelci su bili Kleinheisler i Mierez, a Samir Toplak debitirao je na klupi lokosa porazom
Vidi originalni članak

Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio Lokomotivu 2-0 i ponovno zasjeo na prvo mjesto HNL-a s 58 bodova! Dinamo ima bod manje, ali, doduše, i dvije utakmice.

U ne pretjerano zanimljivoj utakmici momčad Nenada Bjelice je povela spektakularnim golom Laszla Kleinheislera u 14. minuti utakmice. Santini je ubacio s desne strane, a Mađar je iz voleja pogodio s ruba šesnaesterca za vodstvo Osijeka.

Lokomotiva nije imala praktički nijednu ozbiljniju priliku, izuzev pokušaja Šimića, i tako potvrdila kandidaturu za ispadanje u 2. HNL sljedeće sezone. 

ŠIBENIK-OSIJEK 0-4 Potop na Šubićevcu: Apsolutna dominacija Osječana u Šibeniku

Mreže su mirovale nešto više od sat vremena nakon čega je Ramon Mierez svojim 18. ovosezonskim golom zaključio priču i odveo svoju momčad na vrh HNL-a. 

Osijek je opasno zaprijetio u sudačkoj nadoknadi, ali pokušaji Bohara i Ercega bili su neprecizni.

Lokomotiva je ostala na 20 bodova s dva boda zaostatka za devetim Varaždinom, koji tek treba odigrati svoju utakmicu 26. kola. Samir Toplak je debitirao na klupi 'lokosa', ali očito nije uspio podići svoju momčad u tako kratkom vremenu. Barem ne dovoljno da ugrozi kandidata za naslov prvaka.

MRAK NA ŠUBIĆEVCU Bjelica: Ovo još nisam doživio...

 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Rebula 20.03.2021.

    Pa ispred su samo zato jer imaju 2 utakmice viška, tj. Dinamo je ušao među četvrtfinale Europa lige. Mislim Dinamo je i bez te dvije utakmice zabio 20 golova više od Osijeka. milim o čemu pričamo??

  • Lok.OS 20.03.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp, Admin

  • 19.03.2021.

    bitno da je Toplak "promijenio" nešto u odnosu na ranije

Komentiraj...
Vidi sve komentare