LIVE Mađar zabio fenomenalan gol, Osječani su opet ispred 'modrih' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 98

Mađar zabio fenomenalan gol, Osječani su opet ispred 'modrih'

Mađar zabio fenomenalan gol, Osječani su opet ispred 'modrih'

Momčad Nenada Bjelica zasjela je na vrh HNL-a zahvaljujući pobjedi 2-0 nad Lokomotivom u Gradskom vrtu. Strijelci su bili Kleinheisler i Mierez, a Samir Toplak debitirao je na klupi lokosa porazom

Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio Lokomotivu 2-0 i ponovno zasjeo na prvo mjesto HNL-a s 58 bodova! Dinamo ima bod manje, ali, doduše, i dvije utakmice.

U ne pretjerano zanimljivoj utakmici momčad Nenada Bjelice je povela spektakularnim golom Laszla Kleinheislera u 14. minuti utakmice. Santini je ubacio s desne strane, a Mađar je iz voleja pogodio s ruba šesnaesterca za vodstvo Osijeka.

Lokomotiva nije imala praktički nijednu ozbiljniju priliku, izuzev pokušaja Šimića, i tako potvrdila kandidaturu za ispadanje u 2. HNL sljedeće sezone. 

Potop na Šubićevcu: Apsolutna dominacija Osječana u Šibeniku
Potop na Šubićevcu: Apsolutna dominacija Osječana u Šibeniku

Mreže su mirovale nešto više od sat vremena nakon čega je Ramon Mierez svojim 18. ovosezonskim golom zaključio priču i odveo svoju momčad na vrh HNL-a. 

Osijek je opasno zaprijetio u sudačkoj nadoknadi, ali pokušaji Bohara i Ercega bili su neprecizni.

Lokomotiva je ostala na 20 bodova s dva boda zaostatka za devetim Varaždinom, koji tek treba odigrati svoju utakmicu 26. kola. Samir Toplak je debitirao na klupi 'lokosa', ali očito nije uspio podići svoju momčad u tako kratkom vremenu. Barem ne dovoljno da ugrozi kandidata za naslov prvaka.

Bjelica: Ovo još nisam doživio...
Bjelica: Ovo još nisam doživio...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Prva HNL, 26. KOLO 18:00 , Gradski vrt, Osijek
Osijek
Kleinheisler 14' Mierez 78'
2 : 0
Lokomotiva
Sortiranje događaja

KRAAAAJ. Osijek je preuzeo vrh HNL-a zahvaljujući pobjedi nad Lokomotivom u Gradskom vrtu!

90'

Ajmeee, kakve dvije prilike za Osijek. Bohar je propustio 'jedan na jedan' matirati Santinija, a zatim je i Erceg promašio odličnu priliku. No, ionako je sve gotovo.

84'

Svi Osječani koji su bili uključeni u golove svoje momčadi izašli su s terena. Bjelica je napravio trostruku zamjenu. Umjesto Bočkaja je ušao Miloš, umjesto Miereza Erceg, a Pilj je zamjenio Kleinheislera.

78'

GOOOOL. Mierez zabio za povećanje vodstva Osijeka. Bočkaj je ubacio iz slobodnjaka s desne strane i pogodio u trepavicu Brazilca koji rutinski pogađa za svoj 18. gol ove sezone.

76'

Još jedan pokušaj Pere 'bombardera' iz slobodnjaka. Ovog puta je njegov udarac otišao malo od stative.

Komentari 98