Obavijesti

Sport

Komentari 98

Mađar zabio fenomenalan gol, Osječani su opet ispred 'modrih'

Mađar zabio fenomenalan gol, Osječani su opet ispred 'modrih'

Momčad Nenada Bjelica zasjela je na vrh HNL-a zahvaljujući pobjedi 2-0 nad Lokomotivom u Gradskom vrtu. Strijelci su bili Kleinheisler i Mierez, a Samir Toplak debitirao je na klupi lokosa porazom

Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio Lokomotivu 2-0 i ponovno zasjeo na prvo mjesto HNL-a s 58 bodova! Dinamo ima bod manje, ali, doduše, i dvije utakmice.

U ne pretjerano zanimljivoj utakmici momčad Nenada Bjelice je povela spektakularnim golom Laszla Kleinheislera u 14. minuti utakmice. Santini je ubacio s desne strane, a Mađar je iz voleja pogodio s ruba šesnaesterca za vodstvo Osijeka.

Lokomotiva nije imala praktički nijednu ozbiljniju priliku, izuzev pokušaja Šimića, i tako potvrdila kandidaturu za ispadanje u 2. HNL sljedeće sezone. 

Potop na Šubićevcu: Apsolutna dominacija Osječana u Šibeniku
Potop na Šubićevcu: Apsolutna dominacija Osječana u Šibeniku

Mreže su mirovale nešto više od sat vremena nakon čega je Ramon Mierez svojim 18. ovosezonskim golom zaključio priču i odveo svoju momčad na vrh HNL-a. 

Osijek je opasno zaprijetio u sudačkoj nadoknadi, ali pokušaji Bohara i Ercega bili su neprecizni.

Lokomotiva je ostala na 20 bodova s dva boda zaostatka za devetim Varaždinom, koji tek treba odigrati svoju utakmicu 26. kola. Samir Toplak je debitirao na klupi 'lokosa', ali očito nije uspio podići svoju momčad u tako kratkom vremenu. Barem ne dovoljno da ugrozi kandidata za naslov prvaka.

Bjelica: Ovo još nisam doživio...
Bjelica: Ovo još nisam doživio...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Prva HNL, 26. KOLO 18:00 , Gradski vrt, Osijek
Osijek
Kleinheisler 14' Mierez 78'
2 : 0
Lokomotiva
Sortiranje događaja

KRAAAAJ. Osijek je preuzeo vrh HNL-a zahvaljujući pobjedi nad Lokomotivom u Gradskom vrtu!

90'

Ajmeee, kakve dvije prilike za Osijek. Bohar je propustio 'jedan na jedan' matirati Santinija, a zatim je i Erceg promašio odličnu priliku. No, ionako je sve gotovo.

84'

Svi Osječani koji su bili uključeni u golove svoje momčadi izašli su s terena. Bjelica je napravio trostruku zamjenu. Umjesto Bočkaja je ušao Miloš, umjesto Miereza Erceg, a Pilj je zamjenio Kleinheislera.

78'

GOOOOL. Mierez zabio za povećanje vodstva Osijeka. Bočkaj je ubacio iz slobodnjaka s desne strane i pogodio u trepavicu Brazilca koji rutinski pogađa za svoj 18. gol ove sezone.

76'

Još jedan pokušaj Pere 'bombardera' iz slobodnjaka. Ovog puta je njegov udarac otišao malo od stative.

Komentari 98