To je to što me zanima!

Bohar slobodnjakom 'skinuo' Belupo! Osijek visio u završnici

U prvom poluvremenu nismo vidjeli veće prilike ijedne momčadi. U nastavku, pak, malo drukčija priča. Iako i dalje bez stopostotnih šansi, prijetile su obje momčadi, a najopasniji su bili sloodnjaci
Vidi originalni članak

Osijek je u gostima kod Slaven Belupa u desetom kolu HNL-a slavio 1-0!

U prvom dijelu nismo gledali pretjerano puno šansi, u par navrata je momčad Nenada Bjelica iz daljine prijetila domaćinima, no golman Belupa Filipović nije se puno namučio.

Nakon predaha u 47. minuti Mierez je zaradio slobodnjak na nekih 20 metara od gola, pucao ga je Bohar, i to kako! Same rašlje probilo je pojačanje Osijeka za 1-0, Filipović je bio nemoćan.

Aktivirao se potom i Belupo. U 55. minuti ušao je Jeffren koji je stalno pritiskao goste, a domaćini su u dva navrata slobodnjacima ozbiljno zaprijetili golu Ivušića.

Od 80. minute nadalje Osijek je opasno visio, a Belupo je napravio pravu opsadu gostujućeg gola. Krstanović je u par navrata umalo došao do odličnih prilika, no jednom mu se u posljednji tren ispriječio protivnički branič, a zaustavio ga je i Ivušić.

Osijek je naposljetku sačuvao prednost i tako zaradio petu pobjedu zaredom u prvenstvu te se sa 16 bodova u osam kola izjednačio s drugoplasiranom Goricom. Slaven Belupo ima deset utakmica odigranih, više od ikoga u ligi, a nakon ovog poraza je peti s 11 bodova. S tim da šestoplasirani Hajduk ima bod manje.

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • ToniMontana 31.10.2020.

    Sudac Matoc svaki dodir sudi za SB i produzio utakmicu 7 minuta. Osijek zasluzeno pobijedio.

  • potparol .at.fr 31.10.2020.

    ovo je do sada uglavnom bio ogled dva stabilna prvoligasa gdje remi igras unaprijed... dolaskom kvalitetnog trenera Osijek je napravio veliki korak naprijed,bice zanimljivo vidjeti koliko mogu do kraja sezone

  • 31.10.2020.

    kao i sto se očekivalo tvrda utakmica i dobar protivnik... Slaven čvrst kao i obično...

Komentiraj...
Vidi sve komentare