Obavijesti

Sport

Komentari 63

Bohar slobodnjakom 'skinuo' Belupo! Osijek visio u završnici

Bohar slobodnjakom 'skinuo' Belupo! Osijek visio u završnici

U prvom poluvremenu nismo vidjeli veće prilike ijedne momčadi. U nastavku, pak, malo drukčija priča. Iako i dalje bez stopostotnih šansi, prijetile su obje momčadi, a najopasniji su bili sloodnjaci

Osijek je u gostima kod Slaven Belupa u desetom kolu HNL-a slavio 1-0!

U prvom dijelu nismo gledali pretjerano puno šansi, u par navrata je momčad Nenada Bjelica iz daljine prijetila domaćinima, no golman Belupa Filipović nije se puno namučio.

Nakon predaha u 47. minuti Mierez je zaradio slobodnjak na nekih 20 metara od gola, pucao ga je Bohar, i to kako! Same rašlje probilo je pojačanje Osijeka za 1-0, Filipović je bio nemoćan.

Aktivirao se potom i Belupo. U 55. minuti ušao je Jeffren koji je stalno pritiskao goste, a domaćini su u dva navrata slobodnjacima ozbiljno zaprijetili golu Ivušića.

Od 80. minute nadalje Osijek je opasno visio, a Belupo je napravio pravu opsadu gostujućeg gola. Krstanović je u par navrata umalo došao do odličnih prilika, no jednom mu se u posljednji tren ispriječio protivnički branič, a zaustavio ga je i Ivušić.

Osijek je naposljetku sačuvao prednost i tako zaradio petu pobjedu zaredom u prvenstvu te se sa 16 bodova u osam kola izjednačio s drugoplasiranom Goricom. Slaven Belupo ima deset utakmica odigranih, više od ikoga u ligi, a nakon ovog poraza je peti s 11 bodova. S tim da šestoplasirani Hajduk ima bod manje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
10. KOLO HNL-A 15:00 , STADION 'IVAN KUŠEK APAŠ', KOPRIVNICA
Slaven Belupo
0 : 1
Osijek
Bohar 47'
Sortiranje događaja
90+7'

KRAAJ!

90+5'

Kakva drama! Otišao je Filipović u napad sa svog gola, Ivušić je uhvatio loptu i bacio je naprijed, a gol Slavena bio je - prazan! Trčao je Filipović šprint svoga života, molio se samo da nitko od Osječana ne uspije zapucati na vrata, i - nije!

90'

Igrat će se šest minuta nadoknade!

89'

Kakva drama! Ivušić je spasio Osijek u samoj završnici! Krstanović je pucao glavom, Ivušić je vrhunski skinuo to, a onda se lopta odbila i nastala je prava opsada osječkog gola na nekoliko metara od same mreže. Dodavanje jedno, drugo, i onda - zastavica! 'Farmaceuti' su bili u zaleđu...

85'

Kakav udarac Jeffrena! Lukavo je pucao skroz nisko, to je prošlo između igrača u živom zidu, no Ivušić je to vrhunski pročitao i smirio loptu! 

Komentari 63