To je to što me zanima!

Ne ide bez Bjelice: Slaven uzeo tri boda u Gradskom vrtu! Mijo debitirao golom za bijelo-plave

Slaven Belupo slavio je u 21. kolu HT Prve lige protiv Osijeka i tako mu zadao snažan udarac u borbi za naslov. Koprivničane je u vodstvo doveo Zvonarek, povećao je Božić, a jedini gol domaćih djelo je Mije Caktaša
Vidi originalni članak

Nogometaši Slavena Belupa u susretu su 21. kola Prve HNL iznenađujuće su kao gosti u Gradskom vrtu svladali Osijek sa 2-1 (0-0).

Gosti iz Koprivnice poveli su sa 2-0 golovima Lovre Zvonareka (49) i Tomislava Božića (68), a za domaće je smanjio novi igrač u njihovim redovima Mijo Caktaš (74).

ZIMSKI PRIJELAZNI ROK Nije zadovoljio u Njemačkoj: Mance se vratio u Osijek...

Koprivničani su bili bolji suparnik i u prvih 45 minuta, no do prednosti su stigli početkom nastavka. Bosec je uputio dugu loptu sa svoje polovice, a u kaznenom prostoru domaćih Zvonarek se bolje snašao od Škorića te zatim mirno prizemnim udarcem sa 10-ak metara svladao Ivušića.

Sredinom nastavka Slaven je povećao svoju prednost, Caimacov je izveo udarac iz kuta, a u skoku pred domaćim vratima najviši je bio Božić i glavom zatresao mrežu.

UOČI NASTAVKA HNL-A Predstavili Leovca u Gradskom vrtu, Nino Bule mijenja Bjelicu: 'Mi ne moramo ništa, ali želimo'

Odmah po primlenom drzugom pogotku, pomoćni trener Osijeka Rene Poms, koji je mijenjao Nenada Bjelicu zbog smrtnog slučaja, u igru je uveo najveće pojačanje u zimskom prijelaznom roku Caktaša, a taj je potez donio rezultat. Vratar gostiju Sušak obranio je udarac glavom Fućaka, no na odbijanac najbrže je reagirao upravo Caktaš i vratio nadu svojoj momčadi.

Ipak, rezultat se više nije mijenjao do kraja utakmice, pa je Osijek ostao treći na ljestvici sa 40 bodova, koliko imaju i vodeći Dinamo i Rijeka, koji će igrati međusobno u nedjelju, dok je Slaven Belupo skočio na osmo mjesto sa 22 boda, koliko ima i sedmi Šibenik, a jedan manje ima deveta Istra 1961.

TAMNA STRANA HNL-A Igrači su posuđivali novac i od trenera: Kako da igram kad živim od jednog bureka dnevno

Idi na 24sata

Komentari 248

  • nec.1996 29.01.2022.

    super prodas trgovina cvjeta a uprava trlja lovu ,nista cudno ,zanimljivo kako narod jos ide na ne pjacke vasare,,

  • MessiRH 29.01.2022.

    Ovakav Slaven... loš da lošiji ne može biti pobijedi u Osijeku????? Nevjerojatno. Samo da im se ne dogodi prošla godina kad su tako pobijedili u Maksimiru i poslije debakl....

  • 29.01.2022.

    Tuga,Cestitke Dinamu na naslovu koji je bio neupitan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare