To je to što me zanima!

Osječani bijesni: Što će nam taj VAR kada ga ne koristimo?!

U prošlome kolu se zbog nekih situacija, primjerice zbog poništenog gola Rijeke u Gorici, diglo apsolutno sve. A što ćemo s ovom situacijom? Ovdje je očito da smo oštećeni, rekao je sportski direktor Osijeka Petrović
Vidi originalni članak

Osijek je na Rujevici izgubio 1-0, a nakon poraza koji je bio jako važan u borbi za drugo mjesto koje vodi u pretkolo Lige prvaka, Slavonci su bili bijesni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pa, brate moj, čemu služi ovaj VAR? Što će nam ako ga uopće ne koristimo? - rekao nam je sportski direktor kluba s Drave Alen Petrović nakon poraza u Rijeci.

- U sudačkoj nadoknadi igrač Rijeke igrao je rukom, penal čist kao suza, sudac na travnjaku to ne vidi, a VAR soba uopće ne reagira. Pitam se čemu onda služi uvođenje te tehnologije u hrvatski nogomet kad ne rješava ove situacije - nastavio je Petrović pa dodao:

- U prošlome kolu se zbog nekih situacija, primjerice zbog poništenog gola Rijeke u Gorici, diglo apsolutno sve. A što ćemo s ovom situacijom? Ovdje je očito da smo oštećeni, a nitko iz VAR sobe nije reagirao!

Bila je to kontroverzna situacija u derbiju. Igrala se druga minuta sudačke nadoknade kada je nakon skoka pred golom Rijeke lopta u ruku udarila igrača iste momčadi.

On se nalazio unutar kaznenog prostora, ali VAR suci Goran Gabrilo i Goran Perica nisu se oglasili pa ni glavni sudac Duje Strukan nije reagirao.

Provjere VAR-a nije bilo, no na usporenoj snimci se vidi kako lopta udara igrača Rijeke u ruku što automatski znači kazneni udarac i mogućnost Osječana za izjednačenjem rezultata.

O ovoj situaciji sigurno će biti govora idućih dana, posebno će biti zanimljivo vidjeti što ima za reći sudački ekspert Mario Strahonja.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • MiroslavMihelčić 28.02.2020.

    U utakmici Gorica-Rijeka je poništen gol Rijeci pa samim tim i pobjeda te ukradena 3 boda bez obzira što nije bilo moguće potvrditi da je Čolak igrao rukom dok su u VAR sobi operirali Osječki suci-Pametnom dosta

  • 24.02.2020.

    zadnja tekma u Osijeku...Rijeka vodila 2-0 i na kraju izgubila 3-2 ...zasluženo i ne baš čisto......treći gol Osijek dao iz zaleća i to ne maloga......na stadionu svi to potvrdili čak se Strahonja čudio da pomoćni nije to vidio....e onda se Osiječani moji dragi nitko od vas nije bunio..daj se malo sjetite nemate toliko kratko pamćenje,pa zadnje kolo protiv Dinama sudi penal za Dinamo pa ga izvuče van........šta je to bilo...a sad protiv Hajduka jedva čekam da vidim kako sudi sudac a ne bude mu lako nebi bio u njegovoj koži....

  • MRAVAC26 23.02.2020.

    Šta je pičke Osječke ... Protiv Dinama se prošlo kolo niste bunili..🤫🤫 Sad vam je VAR kriv ... 🤔🤔🧐🧐

Komentiraj...
Vidi sve komentare