To je to što me zanima!

Otkriveno je koliko godišnje zarađuje Davor Šuker! Povećao je svoje bogatstvo za 5 milijuna

Otkriveno je da Šuker živi na relaciji London - SAD, a pišu da češto voli posjetiti Las Vegas koji je poznat po kockarnicama i dobroj zabavi
Vidi originalni članak

Davor Šuker nosio je titulu najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti sve do dolaska Luke Modrića, ali zlatna kopačka iz 1998. godine zauvijek će ostati upamćen kao netko tko je postavio hrvatsku na svjetsku nogometnu scenu. Od 2012. do 2021. godine obnašao je funkciju predsjednika HNS-a, a nakon toga mu se u javnosti gubi svaki trag. Napokon je otkriveno gdje živi, ali i na koju svotu mu se procjenjuje bogatstvo. 

IZNENADIO IZBOROM Prosinečki izabrao najboljih 11 s kojima je igrao: Nema Šukera!?

Poznati portal CA Knowledge bavi se procjenom bogatstva poznatih osoba, a sada su otkrili koliko zapravo vrijedi Davor Šuker. Otkrili su da živi na relaciji London - SAD, a pišu da češto voli posjetiti Las Vegas koji je poznat po kockarnicama i dobroj zabavi. Procijenili su da Šuker u svom novčaniku trenutno ima oko 15 milijuna dolara.

Procjenjuju da mu na račun sijeda oko milijun eura godišnje, a 2019. godine vrijedio je 10 milijuna dolara. Znaći da je Šuker u posljednjih pet godina podebljao stanje svog računa, ali nije poznato kojim se poslovima bavi. 

NIJE JARNI JEDINI Davor Šuker ljubio grb Seville uoči Rijeke, a Šimić rekao da će navijati za Milan pa demantirao

Šuker je karijeru počeo u rodnom Osijeku, a u karijeri je igrao za Dinamo, Sevillu, Real Madrid, Arsenal, West Ham te Munchen 1860.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dejo36 07.04.2024.

    Hm, svi znaju čime se baviMula za mafiju

  • kriza 07.04.2024.

    Pa govorilo se je da samo ima gace na stapu a sad pun ko brod,ko se je obogatija sa radom

  • Purger1974 07.04.2024.

    Još kada bi porez placao

Komentiraj...
Vidi sve komentare