Obavijesti

Sport

Komentari 93

Davor Šuker ljubio grb Seville uoči Rijeke, a Šimić rekao da će navijati za Milan pa demantirao

Davor Šuker ljubio grb Seville uoči Rijeke, a Šimić rekao da će navijati za Milan pa demantirao

Zvonimir Boban puno je spretnije komentirao utakmicu između Milana i Dinama, a Šuker je svojim potezom izazvao bijes kod navijača Rijeke

VIDEO

Izjava Roberta Jarnija kako će navijati za Betis protiv Dinama koštala ga je izborničke pozicije. HNS ga je smijenio jer kažu da je neprimjereno, nepoželjno i nedopustivo da osoba na čelu jedne hrvatske reprezentacije otvoreno navija protiv bilo kojeg hrvatskog kluba u europskom natjecanju.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Robert Jarni nije jedini koji je komentirao nastupe hrvatskih klubova u Europi. Nespretnu izjavu imao je i Dario Šimić koji je uoči utakmice Dinama i Milana u Ligi prvaka. On je svojevremeno radio kao skaut Milana. 

- Navijat ću za Milan jer sam njegov vanjski suradnik, no neće biti lako. Nevjerojatna je ta slučajnost koja se dogodila. Dinamo je iskusna momčad, ne previše različita od one koju je 2019. godine pobijedila Atalantu. Po mom mišljenju, namjeravaju se braniti. Protiv Chelseaja su igrali 5-3-2 - kazao je Šimić tada za Gazzettu.

 

Pokretanje videa...

slavlje sjevera na maksimiru 00:59
Zajec: Boban je Dinamu na raspolaganju! A trener kod nas ne može biti sportski direktor
Zajec: Boban je Dinamu na raspolaganju! A trener kod nas ne može biti sportski direktor

Njegove su riječi izazvale dosta reakcija kod navijača Dinama koji su zamjerili Šimiću što će navijati protiv Dinama. Šimić se nekoliko dana kasnije pravdao.

- Naravno da ne bih nikad rekao da navijam za Milan protiv Dinama. Ja sam iz Zagreba, Dinamo je moj klub, a Milanov sam zaposlenik. Navijam u ovoj skupini i za Milan i za Dinamo, i malo za Salzburg, jer je to klub mojeg sina Roka. rekao nam je Dario i dodao:

- Bio bih najsretniji da Dinamo i Milan prođu skupinu kao prvi i drugi, a da Salzburg bude treći. No, naravno, nešto se pita i Chelsea, koji je sigurno i dalje favorit za prolazak, ali vjerujem da Dinamo može napraviti jako puno u ovoj skupini. 

Utakmicu između Dinama i Milana puno je spretnije komentirao Zvonimir Boban. On je u dresu Rossonera osvojio Ligu prvaka 1994. 

Robert Jarni se javio: 'Ovo je bila moja originalna izjava'
Robert Jarni se javio: 'Ovo je bila moja originalna izjava'

- Kvaliteta je na strani Milana, a siguran sam i da će Hrvati skupo prodati svoju kožu. Neće biti lako, kao što meni neće biti jer su to dvije momčadi mog života - rekao je Boban.

Robert Prosinečki (54) jednom je prilikom dao odgovor na pitanje koje mnoge zanima. Za koga bi navijao da se u utakmici susretnu Dinamo i Crvena zvezda, dva kluba za koje je igrao legendarni Hrvat.

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a

- Uvijek sam iskren u životu. Moj pokojni tata se vratio iz Njemačke da bi mu sin igrao u Dinamu. To je tako. Spletom okolnosti njegov sin nije igrao u Dinamu, nego je došao u Crvenu zvezdu. Najbolje da ne igraju Zvezda i Dinamo - rekao je za Glas Srpske.

Navijačima Rijeke na žulj je stao Davor Šuker. On je 2014. godine bio predsjednik Hrvatskog nogometna saveza, a Rijeka je igrala Europsku ligu protiv Seville. Šuker se tada sastao s prijateljima iz Španjolske koji su mu poklonili dres Seville. Šuker je dres kluba iz Andaluzije nosio između 1991. i 1996. godine. 

Šuker je poljubio dres Seville, kamere su uhvatile taj trenutak, a španjolski velikan objavio je sliku na društvenim mrežama što je dodatno naljutilo navijače Rijeke. 

Izgleda da su bivši reprezentativci skloni nespretnim izjavama o nastupima hrvatskih klubova u Europi, a Jarni je svoju najskuplje platio. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...