To je to što me zanima!

'Ovaj policajac je kralj! Častim ga odmorom u Dubrovniku...'

Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom u Dubrovniku, napisao je Miho Budman
Vidi originalni članak

Miho Budman iz Dubrovnika kaže da ga je oduševio jedan policajac koji je u koloni pratio Vatrene od zračne luke do Trga bana Jelačića.

FOTO/VIDEO: NESTVARNE SCENE Za povijest! Vatrene u Zagrebu dočekalo čak pola milijuna ljudi

- Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite ovu sliku, doznajmo kako se zove legenda, a ja ga častim odmorom tjedan dana u Dubrovniku - napisao je Budman na Facebooku. Dobio je više od 2000 lajkova.

VATRENE LJUBAVI Ovako se slavi: Rakitić izljubio Raquel, Ivana se zahvalila Vidi

Vožnja Vatrenih od zračne luke do glavnog zagrebačkog trga trajala je više od pet sati zbog gomile okupljenih građana i navijača koji su ih poželjeli vidjeti i zahvaliti im.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • 18.07.2018.

    ...dečko je bio odličan. Ali treba reći i da je i ostatak policije bio na vrhunskom nivou. Vozačici busa naklon do poda.

  • Lil_6 17.07.2018.

    Svaka čast svim policajcima! Ima još jedan policajac koji zaslužuje ljetovanje, trčao je i hodao od aerodroma pa sve do Savskog mosta i odlično je obavljao posao.

  • hrvatskuljubisine 17.07.2018.

    Denise ja sam iz Kozari boka i vjerojatno ti tata po godinama mogu biti,ja bih ti platio barem piće s guštom u Bauhausu na Žitnjaku ili ćevape kod gazda Zeke,a vjeruj mi da bih ponosan bio da imam takvog sina poput tebe .Neka te sreća i osmjeh prate u cijelom tvom životu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare