To je to što me zanima!

Ovako je Cavani govorio o sucu koji će suditi Hajduku i Dinamu: 'Treba ga strpati u zatvor...'

Daniel Siebert je elitni Uefin sudac i učitelj iz Berlina koji će od jedne utakmice zaraditi 6000 eura. Sudi u Bundesligi i europskim natjecanjima, a sada ga čeka grotlo Poljuda
Vidi originalni članak

Pred nama je ostao još samo jedan krug prvenstva u kojem ćemo doznati hrvatskog prvaka, a kako bi sve prošlo bez turbulencija, HNS je za derbije odlučio delegirati strane suce.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premijeru će u subotu imati njemački sudac Daniel Siebert koji će zajedno sa svojim sunarodnjacima suditi utakmicu Hajduka i Dinama na Poljudu. Elitni Uefin sudac i učitelj iz Berlina će od jedne utakmice zaraditi 6000 eura, što je 12 puta više nego što dobivaju hrvatski suci po utakmici. 

Njegov životopis pun je utakmica s najvećih natjecanja. Sudi u Bundesligi, Ligi prvaka i dijelio je pravdu na Svjetskom prvenstvu u Katru. No, ako pitate legendarnog Urugvajca Edinsona Cavanija za mišljenje o njemačkom sucu, to zasigurno neće biti komplimenti. 

Siebert je sudio utakmicu Urugvaja i Gane u posljednjem kolu grupne faze. Dvostruki svjetski prvaci pobijedili su 2-0, za prolazak u osminu finala trebao im je još jedan gol, no nisu ga uspjeli zabiti i ispali su. U završnici utakmice tražili su penal, a kako ga je Siebert odbio suditi, bijesni Urugvajci su ga okružili i poludjeli na njega. Cavani je u naletu bijesa bacio na pod VAR monitor.

- Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor - rekao je legendarni napadač koji smatra kako ih je Siebert oštetio u ključnoj utakmici.

Kako god, pred njim je vrlo težak izazov. U grotlu Poljuda sudi najveći derbi hrvatskog nogometa koji bi mogao puno toga odrediti u borbi za naslov prvaka. Samo se nadamo da neće biti ovih scena iz Katra...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • zagorac2 29.03.2024.

    ma Jajduk ce naci nacin da kupi 3 boda i da pobjedi ali svejedno nece biti prvak, to ce ipak biti Rijeka koja ce Jajduku sa Miskovicem ocitat lekciju iz nogometa ali i iz zaustavljanja narihtaljki

  • mars7 27.03.2024.

    sretno cavani dinamo nece vise bit zasticen

  • Vatreni84 26.03.2024.

    Sve mi primamo pa tako i šljam od sudaca. Ako nemaš gdje, Hrvatska ima mjesta za sav šljam svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare